- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel topik
- Netfone
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
R-pee
csendes tag
Hali!
Van egy gondom. Kb. 1.5-2 éve vettem egy sima Celeron 2400MHz-t és egy Abit BH7-E inteles alaplapot. Sokan mondták, hogy cseréljem le a gyári inteles hűtőt. Le is cseréltem. Vettem egy Spire hűtőt abban reménykedve, hogy ezzel majd stabilabb lesz a hőmérséklet (Megjegyzem nem Spire-t akartam, de ez volt). A régi hűtővel 25-35 °C körül volt. Az új hűtővel 30-50 °C között ugrál. A méréseket Aidával és biossal készítettem. Többször leellenőriztem, hogy mindent jól csináltam-e és jól, de valami mégsem jó. A boltban, ahol vettem nem mondtak rá semmi rosszat. Akkor mi lehet a baj? Az új és a régi hűtő is kb. 2700rpm-el forog/forgott. Próbáltam biosban növelni a fordulatot, de nem lehetett. Lehet, hogy csak én fújom fel a dolgot?
Szívesen várok minden ötletet.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Synology NAS
- Gitáros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest