Új hozzászólás Aktív témák
-
R-pee
csendes tag
Hali!
Van egy gondom. Kb. 1.5-2 éve vettem egy sima Celeron 2400MHz-t és egy Abit BH7-E inteles alaplapot. Sokan mondták, hogy cseréljem le a gyári inteles hűtőt. Le is cseréltem. Vettem egy Spire hűtőt abban reménykedve, hogy ezzel majd stabilabb lesz a hőmérséklet (Megjegyzem nem Spire-t akartam, de ez volt). A régi hűtővel 25-35 °C körül volt. Az új hűtővel 30-50 °C között ugrál. A méréseket Aidával és biossal készítettem. Többször leellenőriztem, hogy mindent jól csináltam-e és jól, de valami mégsem jó. A boltban, ahol vettem nem mondtak rá semmi rosszat. Akkor mi lehet a baj? Az új és a régi hűtő is kb. 2700rpm-el forog/forgott. Próbáltam biosban növelni a fordulatot, de nem lehetett. Lehet, hogy csak én fújom fel a dolgot?
Szívesen várok minden ötletet.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- DVBViewer
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen házat vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest