Hirdetés
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
R-pee
csendes tag
Hali!
Van egy gondom. Kb. 1.5-2 éve vettem egy sima Celeron 2400MHz-t és egy Abit BH7-E inteles alaplapot. Sokan mondták, hogy cseréljem le a gyári inteles hűtőt. Le is cseréltem. Vettem egy Spire hűtőt abban reménykedve, hogy ezzel majd stabilabb lesz a hőmérséklet (Megjegyzem nem Spire-t akartam, de ez volt). A régi hűtővel 25-35 °C körül volt. Az új hűtővel 30-50 °C között ugrál. A méréseket Aidával és biossal készítettem. Többször leellenőriztem, hogy mindent jól csináltam-e és jól, de valami mégsem jó. A boltban, ahol vettem nem mondtak rá semmi rosszat. Akkor mi lehet a baj? Az új és a régi hűtő is kb. 2700rpm-el forog/forgott. Próbáltam biosban növelni a fordulatot, de nem lehetett. Lehet, hogy csak én fújom fel a dolgot?
Szívesen várok minden ötletet.
bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- VR topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA V
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest