Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy bíztos. Nekem a cerkákra mindig azt mondták,hogy egy gagyi hűtő elég lesz rá. Hát mitse mondjak egy cerka felülmúl szerintem alapon egy vele egyenrangú amd-ét. Mielőtt vitába esnénk azt tisztázni kell,hogy az amd-nél kisebb felületen kell átadni a hőt és ezért mutat nagyobb hőfokot,de a borda szerintem (kezemmel mérve) minden esetben hidegebb,mint a celeronon lévő hűtőborda.
Lehet,hogy neked felfekvési bajok vannak. Nagyon meleg a bordád a fuul proci használat közben? Ha igen,akkor a borda a kicsi,de ha nem akkor az előző mondatom az igaz.
Szedd le a bordát és valami derékszögmérővel vagy egy sík ablakkal vagy hasonlóval nézd meg,hogy elég sík-e a borda alja. De amúgy szemmel is kell látni,de ahhoz sok fény kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest