Hirdetés
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
tomcs
őstag
bkv se jobb, buszon elkisertem csoporttarsam mert meg meg kellett par dolgot beszelni, mar csak nehany megallo volt hatra a buszbol, jovan akkor korbem1ek mint kialljak a megalloba fagyoskodni, ugyanis az ellenkezo iranyba kellett mennem hazafele. vegallomas, leszallnak a nepek en meg elhelyezkednek kenyelmesen, de nem, a hulye lekuldott, setaltam 50m-t es felszalltam ugyanarra a buszra. most normalis az ilyen? (jo, beveszik a szabalyzatba hogy le kell szallni es az 1 jegy - 1 nap szallas csoviket el le7 zavarni de aze megis.. meg olyat is csinalt mar hogy jeleztem meg a hidon es nem allt meg a hid utani megalloban.. kocsogolni viszont tudnak. ev elejen megkerdeztem ellenort ''ugye iskolalatogatasi jolesz amig nincs''.. persze jo lesz. aztan pont amikor valamiert siettem akkor kezdett el kocsogolni. biztos azert hordok magammal 1etemi j1zetet kiloszamra mert beleposzintu maffiozo vagyok aki sporol a berleten
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Gigabyte alaplap topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest