- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charlie
tag
Ha megoldható próbáld ki újra a saját gépeden. Ha ott se megy akkor sajna bedöglött. (lehet, hogy a mozgatástól lett benne egy kontakt hiba.) Ha megy akkor lehet, hogy túl nagy felbontás vagy képfrissítés van beállítva a másik gépen XP alatt, amit már a 15-ös monitor nem bír megjeleníteni ezért készenlétre kapcsol.
Lassan tünik el a kép, vagy hírtelen ? -
macilaci78
nagyúr
Milyen noti? Normál esetben az Fn+F5 mit takar?
Ööö, nálam az ASUS noti tud olyat, hogy Fn+valami (nem tudom, mi) megnyomásával egész egyszerűen kikapcsolja a moncsi háttérvilágítását. A kép megfigyeléseim szerint ugyanúgy megvan, műxik a taszkváltás, megy a film, miegymás, csak éppen olyan, mintha este a sötét szobában próbálna meg az ember könyvet olvasni.
Lehet, hogy a bios szemetel, vagy a Win próbál fejtörővel untatni. Volt egy totyik, ami meghalt notimoncsival foglalatoskodott, ott valami alkatrészcserét emlegettek. Megnézem, megvan-e még...
Victory! [link] Na, itt kérdezz, vagy privizz a totyiknyitónak, illetve azoknak, akik lehetséges megoldást említettek, ők hátha tudnak segíteni.
[Szerkesztve] -
mvv
csendes tag
Hi!
Van egy Scott 15' kijelző, amit évekig használtam gond nélkül. Eladtam és az új tulajdonosánál gondok vannak vele:
Bekapcsolás után egy darabig mutat valamit, aztán elsötétül. Van amikor 1-2 mp-ig bírja, van amikor fél percig.
Mit lehet tenni vele? -
Éowen
csendes tag
Sziasztok! Kicsit gondban vagyok...van egy lassan 5 éves notebookom, és elkezdett rakoncátlankodni a kijelzője. A bootolás után sötétségbe borul a kép, de látni, ahogy alatta mintha lenne vmi. Elő tudom hozni az Fn+F5-tel, de ez csak ''tüneti kezelés''. 10 perc ilyen nyomogatás után normalizálódik, de utána is még beremeg olyan 5 percenként.
Kezdjem síratni a képernyőt??
Üdv! -
-=crossy=-
csendes tag
-
Ziska
csendes tag
Sziasztok!
A sztori röviden: múltkor valami nem volt jó a netemmel, ezért lekapcsoltam a gépet ( kikapcsoltam az elosztót, ahová a monitort is dugom), majd amikor ismét elindítottam, a monitorom igen érdekes viselkedést mutatott és mutat azóta is. ( Asszem lekapcsolásnál a monitor készenléti vagy milyen üzemmódban volt, tehát magán a monitorn nem kapcsoltam ki. A szerkezet egy alig 2 hónapos Acer 17-es LCD, s az eset óta, amikor kilépek az XP-ből, illetőleg lekapcsolom a gépet, az alábbi színek jelennek meg rajta (teljes képernyő) e sorrendben: feket, piros, zöld, kék, fehér, majd újra. Eközben nem reagál semmire, se a menü opciót, se mást nem tudok előhívni, Azóta már kapcsoltam ki, be, kihúztam, pihentettem, meg minden, de a probléma fennáll.
Van esetleg valakinek bármiféle ötlete?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged