- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PPeter
addikt
válasz
Csabee. #3518 üzenetére
Örülnék neki, ha visszaolvasnál, ugyanis régebben részletesen leírtam (nem egyszer), hogyan zavarhatnak be az ilyen programok, tehát jó lenne, ha nem beszélnél hülyeséget. Ezért utálok már fórumozni, hatvanszor leírom a szakmai infót de csak nyomatjátok a hülyeséget újra meg újra.
-
IRON STORM
őstag
válasz
Csabee. #3518 üzenetére
Az automatikus indításból való kilövés itt édeskevés. Rendszerszinten képes az Alcohol bezavarni az optikai meghajtók kommunikációjába, ezért el kell távolítani, egyébként sem értem miért jó ezt használni
.
Mondasz itt érdekes dolgokat, de úgy látom a szakmai hozzáértésed nem nagyon van meg hozzá.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Csabee. #3510 üzenetére
Köszi a választ!
A firmware-t frissítettem B8S3-ra mert ettől frissebbet nem találtam, de még mindig nem jó.
Berakom a DVD-t egy pár másodpercig mintha pörgetné be utána megáll és villog a zöld lámpa.
nekem sajnos pont egy ilyen gigabyte-om volt
Ez alatt azt érted, hogy neked is elromlott? -
-
válasz
Csabee. #3502 üzenetére
amióta szinte mindenhez adja a tdk a nevét, azóta vannak kérdéses minőségű - néhány író/firmware által nem kedvelt szériái...
a kérdezőnek volt +r problémája, azért volt szó arról a szabványról, de egyrétegű r/rw lemezeknél nincs különösebb jelentősége, hogy -r/rw vagy +r/rw szabványról beszélünk, mind a kettő megfelelő lehet - ha minőségi lemezre írunk.
kétrétegű lemezeknél már inkább van jelentősége, ott különböző kompatibilitási okok miatt - főként dvd-video állományoknál, az asztali dvd lejátszók szempontjából - ajánlott a dvd+r dl lemezek használata! -
Dr. Romano
veterán
válasz
Csabee. #1126 üzenetére
Hali!
Nekem a Pio DVD íróm van és nekem is ''lefagy'' a gép írás közben egy pillanatra. Ha jól vettem észre ilyenkor kiürűl a tároló és ekkor teszi tele (az már jó kérdés, hogy miért ürűl ki).
Azt, hogy miért fagy le nálad olvasás közben nem tudom.... Nézd meg hogy a DMA-k be vannak e kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hibátlan - SEAGATE 2TB ST2000DM008 3.5" 7200rpm 256MB SATA merevlemez
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest