- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült kiderítenem, hogyan kell nem szabványos cd-extrát írni, állítólalag a cdrwin-nel a legkönnyebb. Fel is raktam, de megelepődtem, mikor azt írta ki, hogy no supported cd-recorder. A beállításoknál sem tudom kiválasztani az írót, ott is no supported devices installed-et ír ki. De az olvasók között látja az írókat. Ilyenkor mi a teendő?
Köszi a segítéget! -
<Adamsky>
nagyúr
Na akkor még 1x UP!
-
<Adamsky>
nagyúr
Up!
Senki sem használja ezt a nagyszerű kis programot? -
<Adamsky>
nagyúr
Régebben (a 3.9c verzió környékén) sokat használtam CDRWin, de egy idő után hanyagolni kezdtem. A napokban gondoltam egyet, és megnéztem, hogy hol is tart verzióban ez a progi. 3.9K
A problémám ezzel a verzióval, hogy a ''File Backup and Tools'' ablakban sehogy sem találom a ''Recording Options''-t (pedig még a help is említi). Ez másnál sem jelenik meg, vagy csak nálam van vm. gond?
op.rendsz: WinXP Eng. Prof. SP-1
író: Pio 108D
[Szerkesztve] -
gesa
tag
Nero (kisebb fájlok, audio Cd írásához), CdrWin (bin, cue), CloneCD (full Cd másolásához) is fel van telepítve ill. egy audio grabber, de eddig nagyon szépen megfértek egymás mellett. Tudom, hogy sokszor leírták már ez így nem igazán nyerő, mégis működött minden rendesen. Mostanában semmi új CD írással, kezeléssel kapcsolatos progit sem telepítettem.
-
Docci
senior tag
üdv
Én cdrwin5-öt használok szintén LG íróval,de ilyen probléma nem jeletkezett még.
instaláld ujra a progit,esetleg más cd-író proggal is probálj cd-t írni.
nem állítottál át valamit?(azt említeted hogy rakás cd-t írtál már vele és akkor jo volt)
ha nem oldodik meg a gond tényleg xp reinstallt ajánlok. -
L3zl13
nagyúr
Szerintem valami ASPI hiba lehet.
Egyébbként pedig a 4.0A valami béta verzió nem?
A hivatalos stabilból tudtommal az utolsó a 3.9D
Rakd fel azt. -
gesa
tag
Sziasztok!
Win XP Hu Prof ketyereg a gépemen. LG GCE-8320B típusu CD íróm van. A CdrWin 4.0A verziójával az utóbbi néhány hónapban semmi problémám nem volt, elég sok Cd-t írtam vele. Viszont tegnap elkezdett szarakodni. A jelenség a következő: Cd írás után a CdrWin-ből mindig ki kellett lépnem, mert az írott CD-t addig nem tudtam olvasni. Utána újraindítottam és írhattam újabb CD-t. Most az a helyzet, hogy írás után (ha tele írom a CD-t) hiába indítom el újból a CdrWin-t, a kezelő felülete nem jön elő. Az alkalmazások között látom, hogy fut. Ha leállítom, akkor úgy megfogja a gépet, hogy a win nem tud újraindulni (leállítás előtti hanging állapotban marad, csak a reset segít). Volt egy Ghost-om, visszahúztam, de az sem segített. Valaki találkozott már ilyennel? Valami ötlet? XP reinstall lesz a vége?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest