Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz alaves #1111 üzenetére

A készülékre még ~21 hónap gyári jótállás van.

Az 1 órás pixelfrissítőt lefuttattam tegnap egészen pontosan 20:01-kor indítva. Vártam, vártam... majd 2 óra elteltét követően bekapcsoltam a készüléket.

Az alábbi OS üzenet fogadott: "a pixelfrissítés még nem fejeződött be".

Ez meglepő, mert a májusi futtatáskor 1 óránál is hamarabb befejezte, és akkor a vízszintes fehér csík is futott a teszt során. Ezúttal viszont nem.

No, gyorsan megnéztem azért néhány tesztképpel, és láttam, hogy a "logó-maradványok" kivétel nélkül eltűntek; tehát nem permanens beégés, "csak" image retention lehetett. Ez a jó hír.

Gondoltam, azért úgy korrekt, ha hagyom végigfutni, ezért majd elindítom ismét a mai napon. Ám felébredtem hajnali 5-kor, és ha már így alakult, gondoltam "ez jó alkalom a pixelfrissítő futtatására".

Elindítottam tehát ismét, majd visszaaludtam - remélvén -, hogy reggelre bőven befejezi.

Ma ~fél 10 körül bekapcsoltam a tévét és változatlanul a "pixelfrissítés még nem fejeződött be" üzenet fogadott. Tehát 5 óra sem volt elegendő, hogy lefusson. Ez furcsa. :F

Ismét ellenőriztem - a tévé készülékhez csatlakoztatott USB kulcsról lejátszott - tesztképekkel, és kifogástalannak tűnik a homogenitás.
    Egyetértetek, hogy ezek után nem szükséges lefuttatnom ismét?

(A fentebb említett további kérdéseket is folytatom hamarosan, mert van még pár "anomália", ami megoldásra vár.)

"Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák