Hirdetés
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
A készülékre még ~21 hónap gyári jótállás van.
Az 1 órás pixelfrissítőt lefuttattam tegnap egészen pontosan 20:01-kor indítva. Vártam, vártam... majd 2 óra elteltét követően bekapcsoltam a készüléket.
Az alábbi OS üzenet fogadott: "a pixelfrissítés még nem fejeződött be".Ez meglepő, mert a májusi futtatáskor 1 óránál is hamarabb befejezte, és akkor a vízszintes fehér csík is futott a teszt során. Ezúttal viszont nem.
No, gyorsan megnéztem azért néhány tesztképpel, és láttam, hogy a "logó-maradványok" kivétel nélkül eltűntek; tehát nem permanens beégés, "csak" image retention lehetett. Ez a jó hír.
Gondoltam, azért úgy korrekt, ha hagyom végigfutni, ezért majd elindítom ismét a mai napon. Ám felébredtem hajnali 5-kor, és ha már így alakult, gondoltam "ez jó alkalom a pixelfrissítő futtatására".
Elindítottam tehát ismét, majd visszaaludtam - remélvén -, hogy reggelre bőven befejezi.
Ma ~fél 10 körül bekapcsoltam a tévét és változatlanul a "pixelfrissítés még nem fejeződött be" üzenet fogadott. Tehát 5 óra sem volt elegendő, hogy lefusson. Ez furcsa.
Ismét ellenőriztem - a tévé készülékhez csatlakoztatott USB kulcsról lejátszott - tesztképekkel, és kifogástalannak tűnik a homogenitás.
Egyetértetek, hogy ezek után nem szükséges lefuttatnom ismét?(A fentebb említett további kérdéseket is folytatom hamarosan, mert van még pár "anomália", ami megoldásra vár.)
"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
- Spl decibelmérő eladó és egy 6darabos lifepo4 akku pakk
- Egy pár gránit hangfal alátét lap eladó, 34x30x2 cm, csiszolt, leélezve, gyönyörűek
- Google Pixel Buds Pro 2 - Bontatlan
- Sennheiser G4ME ONE minőségi Gamer fejhallgató minden tartozékával, kifogástalan állapotban.
- Édes kis semmiség dvd eladó (Cameron Diaz)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest