- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1093 üzenetére
vicces, hogy mire kaphatnál sajátot, megszokod a régit
Azért tuti fogok keresni vmit, mert néha túl sok ilyen oroszlánt látni.
ON: linkeltem két screenshotot (semmi extra), a PoP topikba.Btw. az a bug megvolt másnak is, amikor a Farah megjelenik ott, ahol nem kéne lennie (a végén).
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1084 üzenetére
PS2-n nincs ilyen probléma.
Ezt be se kellett volna írnod, tudtam, hogy TE ezt fogod: esetleg vki PC-s?Mod: persze a triviális válasz, hogy driverben kell bekapcsolni az élsimítást, és nem törődni a buggal.
Mod2: PS2-n van egyáltalán élsimítás?
Ja, s a SOT-os totyikba nézzetek be.
Megtörtént.(Köszi a linket, a lustábbaknak.
)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1082 üzenetére
Nem, nem bújkálok.
Dehogynem, max. nem ez volt a cél.Btw. találkozott már vki olyan buggal, hogy ha a játékban kapcsolom be az élsimítást, akkor egy halvány szürkés-kék négyzet (felület)látszik néha a képen? Ha driverből, akkor meg nincs ilyen gond?
Meg mintha a vízeffektek is érdekesen alakulnának néha...
Mondjuk gyorsnak gyors 2xAA-val is, csak fura, hogy így tud bakizni. A felület amúgy ha látszik, a kamerával mozog, pl. mászik le a Prince a létrán, és vele együtt süllyed, stb.
Természetesen zavaró.
-
DigitXT
félisten
válasz
V Gergő #1064 üzenetére
Igen. És máskor olvasgasd az alapelveket, mielőtt ilyesmit kérdezel...
Robaj:
Mostanában nem igazán értem, miket írsz: ennek a fagyinak nem örültem.Te már régóta nVidiás vagy: szerinted lehet, hogy egy új driver megoldja?
(Jelenleg a ''gyári'' - kari CD-jén lévő - 84.12-est használom, ennél biztos van újabb.)
-
DigitXT
félisten
Na ez most megint off, de a SoT-os topik nincs még nekem sem a kedvencek közt: a 6800GS-t elvileg nem támogatja a SoT, gyakorlatilag viszont ignorálható a hibaüzenet, és nagyon hasít vele, sőt, még az élsimítás is bekapcsolható, pedig úgy tudtam ezt ebben a játékban egyáltalán nem lehet (eddig még sosem láttam ''recementesen'').
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #1046 üzenetére
Btw. most letöltöttem: volt jobb.
Ja és igen, igaza van Musztángnak: az utsó HSZ-e, vmint, az általam a Godsmack zenei stílusa és a WW közti totális párhuzam is mindenféle reakció nélkül maradt.
Mondjuk még ez is OFF itt, de: egy csomó ideig próbáltam beszerezni eredetiben a Faceless albumot, de nem nagyon tartják ilyen általános áruházakban, ahol pl. hülye vagyok, stb. Nagyon hard rockos CD-boltban meg még nem jártam. Amúgy nem ismeretlen ezeknek sem, mert a The Other Side volt/van pl. a Heavy/Alternatív részlegen, ami bár szintén nem rossz, de egyrészt nem az a ''Princes'' album, másrészt kicsit drága is...
-
-
DigitXT
félisten
Értem én, csak nem értek egyet vele: ha már a feltört játékhoz kell segítség, azt szerintem nem egy olyan fórumon kéne keresni, ahol az ilyesmi kifejezetten tiltott.
Szóval akkor inkább nem is várok ide annál a 30-nál (majd egyszer meg- számolom
) többet.
(Akik egy része már így is SF kérdéssel jött.
Sajnos.)
-
DigitXT
félisten
sokan csak ki szeretnék próbálni
Erre felkaptam a fejem, és megnéztem: tényleg nincs belőle demó.Mondjuk aki eddig szerette a sorozatot, annak szvsz kötelező darab, és nem is kell próba.
TRL esetében pl. pont fordítva volt: volt demó, és a sorozthoz képest nagy (Princes!) előrelépés volt tapasztalható, ellenben 13K-ért jött ki, amire azt mondom: ehh.
Viszont sikerült kipróbálnom a teljeset, és tök tetszett is, csakhogy épp mire teljesen belejöttem volna, nagy hirtelen vége lett, szóval kicsit csalódás, így bár tervezem, hogy meg is fogom venni (mert pl. majd kíváncsi leszek a nextgen módra is, persze ha lesz, amin fusson
, meg persze azért mert tényleg elismerésem a fejlesztőknek: jó irányban indultak), egyelőre így hanyagolom (még mindig 12K
).
Musztáng: rezervációs ár Prince rajongóként értelmezve: amennyiért adják.
TRL-re viszont olyan 5K körül húznám meg ma a határt. (Amúgy SecuROM-os.) -
DigitXT
félisten
Nemtom hogy de sikerült!
Úgy, hogy túlestél a bugon.(Nem lenne olyan nehéz ugrás az, csak vhogy nem mindig kezeli rendesen a dolgokat, mint Shadowfax is írta: még PS2-n is bugzik néha.
) Viszont ha már megemlítettem, csatlakozom hozzá: én is grat.
Fuu de jó volt!
Ugye!
Köszi mindenkinek a segitséget!
Bár én most csak később néztem be azért szívesen: ezért van a topik. -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
Végigviszem mert tetszik a játék
Ez a beszéd.
a másik kettőt is végig vittem
Üdv a klubban.
Jó ha hetente 2-3órát le tudok ülni játszani
Valszeg én is eredményesebb lennék az élet más területein, ha ilyen beosztásban játszanék.Azért igyexem megcsinálni a vizsgáimat: most pl. nem Princezek...
-
DigitXT
félisten
Adott esetben szokták írni, hogy a kamera ez meg az, miről beszélnek, stb.
De természetesen nem pótolhatja az igazi élményt, hiszen tényleg jó játék.
Mod #905-re: speed kill-ezz többet, de legalábbis használd a védekezést + a kemény kombókat, mindjárt könnyebb lesz.Nem azt mondom, hogy nem tud megszívatni a gép, de azért annyira nem szokott durva lenni: kis odafigyeléssel ritkán (vagy talán nem is) nyírnak ki.
(Barátnőm épp ma nyomott le egy olyan részt a speedkill-lel, ahol engem hagyományos csata közben azért el szoktak tángálni, mert máshogy csináltam.
Nade majd ha megint kiviszem...
)
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
De ő biztos olyat akar, amivel repülni is lehet.
(PoP1-ben még olyan is volt: zöld bájital, avagy W.
Sőt, azzal a ''megahittel'' akár a képernyőn lévő összes törököt legyakhattad egy darab K megnyomásával...
) Érzésem szerint Ubi(soft?
) vmi ilyet szeretne a T2T-hez, de egyrészt nem fog kapni, ami önmagában még nem baj, másrészt, ha tényleg csak a storyra kíváncsi, olvassa el a végigjátszást.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #861 üzenetére
Te most mire gondolsz?
9:10-kor szerintem arra gondoltam, hogy basszus, el ne késsek a pótZH-ról.Most viszont arra gondolok, hogy miután meglett mindkettő, lehet Princezni a vizsgákig.
Persze ez csak poén, valójában a vizsgákra tanulni kell, aztán lehet Princezni.
Viszont amikor azt a HSZ-t írtam, akkor vmi tök másra gondoltam.
Beázik a fórum, vagy mi?
MEGALOL! -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #864 üzenetére
Én is erre szavazok!
Mondjuk valszeg nem lenne elég csak a modellt izélgetni, azon is módosítani kéne, hogy hogyan kezeli a motor az egyes alkatrészeket.
Bár lehet, hogy le lehetne merevíteni a Prince bá haját, mintha bezselézte volna, mint egyesek.
A Farah-nak viszont nem tudom, hogy állna a tökegyenes haj, nem valsz, hogy jól.
Bár az meg mindig is idegesített (feltéve ha épp azt figyeltem), hogy amikor a Prince elindul gyök2vel a haja úgy elkezd lobogni, mintha legalább motorozna...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #850 üzenetére
Hát ez meg hogy lehet?
Úgy, hogy nem mindenhol lehet előfizeteni, ill. ha lehet is, akkor sem mindig éri meg a szélessáv beköttetése (ADSL, KábelTV nem mindenhol megy ugyanúgy).
Nem mondod...
Hidd el, Musztángnak is van hozzá proggija, szal nem a TGA a gond, egyszerűen 6M körüli ZIP-eket nem éri meg percdíjas net mellett letölteni (még ezen a hűde-szélessávon is elég lassan jött le amúgy, mivel nagyban függ a szerverektől is).
Engem pl. kifejezetten érdekel, hogy áll össze egy-egy játék.
Hát ebből, mint textúrából sokat nem lehet kihozni. Gondolom át lehetne rajzolni kicsit, aztán ökörködni vele, de egyrészt egy Prince-fan nem bántja az eredeti játékát, másrészt nem triviális, hogy hogyan is vannak elcsomagolva ezek a fájlok.Mondjuk még 1999-ben egy Action Supercross nevű mókás játékot totál átszabtam ''textúraügyileg'' - 2D-s volt, szóval inkább az egész kinézete változott meg -, ott PCX volt a fájlformátum, és saját proggi, szedte ki, szerkesztette(m vele), és végül pakolta vissza a csomagolt fájlba.
Ellenőrzőösszegeknek stimmelnie kellett, stb: jó móka volt (valójában nem törtem meg), anno TP-ben szórakoztam.
Na, ezzel egyetértek...
Ha egyszerű lenne, lehet, hogy kipróbálnám a gagyi lánc eliminálását.
Ezt is javítanám, ha lehetne.
Mondom, akkor már a modellekhez is hozzá kéne nyúlni, ami hangyányit húzósabb.Mondjuk én örülnék neki, ha megcsinálták volna, hogy választható legyen komolyabb részletezettségű karakter is, ha bírja az ember gépe.
Btw. nem tudom, mit akarsz moddolni, mert a PS2-re visszapakolni nemigen menne...
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #843 üzenetére
aminek a megnyitásához valamilyen jobbfajta képszerkesztő progi kell
Nem azért, hanem mert baromi nagyok, és nem mindenki szélessávon netezik.(A PaintShop Pro természetesen ismeri a TGA fájlokat.
)
Túl sokat egyébként nem vesztettél.
Ezzel viszont egyet kell, hogy értsek, nem hiszem, hogy moddolni akarnánk a programot (bár Farah-ra a T2T-ben ráférne egy kis ráncfelvarrás, de ahhoz meg valszeg nem lenne elég a skin buzerálása), ha viszont nem csinálunk vele semmit, akkor inkább csak ''érdekesség'', amit egyszer megnéz az ember, aztán sanyi.
Ja igen, esetleg Kaileenaról le lehetne operálni azt a baromi ronda nyakláncot a WW-ben, amitől úgy néz ki, mintha a nyakára lenne varrva a feje...
tegnap kicsit sok(k) volt a művészeti élményekből
Btw. tesóm nem tagja az MTT-nek, a fórumra meg összvissz egyszer postolt.Viszont a többször szerepeltek kiállítva képei különféle Tolkien rendezvényeken.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #834 üzenetére
tudod, annyira zseniális voltam már akkorra, hogy az fel se tűnt
Ja, hogy easyben kezdted, és utána? Én normálban kezdtem.(Easyben asszem a gamepad miatt vittem ki elsőként, aztán később gondolom még egyszer poénból.)
a sok köcsög, aki felpontozza a hülye haverja baromi gagyi aláírását
Ha ez vigasztal: totál olvashatatlanná teszi a fórumot, ha az aláírásba képet lehet szerkeszteni, nem is szívesen olvasnám/om az ilyet. ''Sima'' Prince-es képszerkesztő verseny nem volt?Btw. azok a képek voltak már, amikor az eredeti Prince ('90-es évek eleje ugye) és a SoT jelenetei vannak montázsolva?
Mod: mondtam én, hogy előbb-utóbb ''baj lesz'' aés
alkalmazásaiból...
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #832 üzenetére
Priviben írta volna meg, ember, erről beszélünk már 10 hsz óta.
Akkor miért a topikban kérdezgetni? Írtam priviben, hogy az a HSZ a Kutya topikba (mert van ilyen is) való volt, ide OFF, szóval ne feszegessük a témát még 10 HSZ-t.
Még hardon nem vittem ki a T2T.
Na tessék, akkor itt az első behozandó lemaradás!
Most megint easy-n játszom.
Pff.
easy meg a normal közt olyan óriási különbséget nem vettem észre a WW-ben
Annyi volt a(z észrevehető) különbség, hogy az ellenfelek kevesebb csapástól is megmakkantak easy-ben, valamint a csapdák kevesebbet sebeztek a Princén...
-
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #817 üzenetére
a legtöbb játékos totyikban ennél sokkal nagyobb OFFok mennek
Nem tudom, nem szoktam olvasni más játékos topikokat mostanában, mert...
Mi meg azért törekszünk arra, hogy a játékot is megemlítsük (néha).
...nagyon nem is játszok, de tegnap pl. épp nyüstöltem az Oroszlánkirályt (igen, az eredeti, ősöreg, DOS-os, de ma is jópofa verziót): nehezebb, mint a Prince!
rosszalkodás
Robaj rosszalkodott.(Annyira OFF HSZ-t írt: töröltettem, de sajnos mire a mod keze lesújtott, Musztáng már válaszolt arra a HSZ-re, így annak is reszeltek...
)
De így nem is szeretnék nyerni.
Gondolom: csak vicc volt.De a ''haveri átszavazókat'' viszont azért elég jól el lehetne küldeni legelni egy pár napra, csak míg a valódi szavazás le nem zajlik.
Naon király! Ő esetleg a Tolkien fórumon aktív? MTT tag?
Nem akartam reklámozni, csak ezekből a képekből, meg a versenyről (+ meglátván az egérpadot felragasztva a szekrényem oldalára) ez jutott eszembe.
A kérdéseket majd megkérdezem tőle: valószínűleg van valahogy köze az MTT-hez: majd priviben megírom, vagy ha linkelsz ide egy PH!-s Tolkien fórumot, ott.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #815 üzenetére
Te hol olvastál ilyet?
Összeraktam.
én tuti nem linkeltem, tehát valaki más volt
''Hm. Could be...''
Moderátornak készülsz?
Nem lennék jó mod: pl. egy HSZ törlését kértem, erre beletakarítottak a topikba 3 HSZ-nyit, ezekután pár napig néma csend volt, most meg megint OFF-olunk.(Is.)
Szerencsére...
Ezexerint te sem lennél jó mod itt.Amúgy csak nem a PoP fórumon vagy az?
Mert akkor nincs probléma a szavazás végeredményével: negatív HSZ-ek törölve.
Ha nem is nyerek, de jó lenne egy második hely.
Tesóm Gyűrűk Urás képeket rajzolgatott, igaz, hogy nem Prince (mondjuk Galadriel adott esetben rokonítható lenne Kalieenaval) de nem semmi képek voltak, ennek ellenére nem nyert - persze nem is azért készültek a rajzok -, viszont a Tolkien újságba bekerült, meg ilyenek.Ebből a képből pölö egérpadot is csináltattam.
[link] (Persze eredetiben sokkal szebb, vhogy fakónak néz ki így, nade sebaj.
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #813 üzenetére
Na, akkor keresd meg azt a kisebb képet, mert én nem emlékszem rá.
Keresi a halál, te mondtad, hogy már linkelted rosszabb minőségben.Próbáltam amúgy rákeresni (1 perc), de első körben másik Kaileena-s kép jött ki.
Paint-tel megnézem, milyen képet készítesz
Már megint ezek a hülye smileyk, tönkreteszik a topikot.Mellesleg amit írtam: PaintShop Pro-ról hallottál-é?(
) Mert nem csak PhotoShop létezik a világon.(
)
Tényleg?
Igen.
Amúgy szarok?
Honnan tudnám, mit csinálsz?Ja, hogy a kép: nem, szerintem nem rossz.
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #811 üzenetére
Akkor lekicsinyíted.
Mintha azt írtad volna, hogy a mostani linkben a nagy szám kizárólag az volt, hogy 1600x1200-ban van a kép.Akkor meg van egy korábbi verzió, ami kisebb: de azért most ezt kicsinyítsem le?
Minek?
Ezt a smiley-t meg nem szeretem:
És most ilyet kéne raknom, csak ezt sem szeretem.
Ennek mindenki nagyon örül.
Honnan t'od, lehet, hogy egy ilyen aláírásképecskét még én is elpaintshopolnék.
Kaileena néni vöröses háttérben
Ha azt kérted volna, hogy tippeljem meg, eltaláltam voilna.()
aki tkp. Hector a Castlevania-ból
Na erről fogalmam sincs, engem a Prince érdekel. -
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #808 üzenetére
ilyen jó minőségben még nem
Lementeni én is lementettem, mert ugye Princes kép, de most őszintén: mit kezdjek vele 1600x1200-ban?Háttérképnek szvsz feleslegesen nagy (és azt különben sem cserélek minden nap), művészkedni meg mondjuk nem akarok vele.
[link]
Remélem nem az entry nr1 a pályaműved.De most tényleg: melyik?
-
DigitXT
félisten
SoT-ot játszottunk már úgy, hogy save point-tól save pointig felváltva.
Aztán mégegyszer, megcserélt sorrendben.
Asszem én voltam, aki először kihaltam: hiába, a ''tanítvány'' idővel megelőzi a ''mestert''.
Prince-fanatizmus rulez.
Mod #795-re: megy privi.A HSZ meg törölhető.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #784 üzenetére
Igen
Tényleg? Én csak a Jóbarátokból emléxem az arasz hosszával kapcsolatos fejtegetésekre, erről az orr dologról még nem hallottam.
Amúgy a Princének biztos kisebb dolga is nagyobb az orra méregetésénél: 7 évig, miután elvesztette - álmában?
- a szüzességét, csak a Dahaka akart a Barátnője lenni, aztán amikor nagy nehezen ''szerzett'' magának egy új csajt (valójában fordítva történt), kiderült, hogy az meg az Idő császárnője, és ez annyira megviselte, hogy csak ruhában tudtak egymáséi lenni, ezután persze azonnal tragédiába fúlt a románc, végül az ex-barátnője meg meg sem ismerte, mert az egész meg sem történt... De azért happy end: összejönnek.
Érted: de azért az orrát méregeti...
-
DigitXT
félisten
válasz
Shadowfax #785 üzenetére
Amikor elgurul a korona... Tudod...
Kaileena homokteste elporlad, csörömpölés - a Prince ekkor ájul be kb., de legalábbis közvetlen utána -, Farah odafordul, hogy ''Mi az?'': na ekkor 1mp-re tök profilból látszik a vidben, és hosszúúú az orra.
(Nem vészes, de szét tudom magam röhögni rajta, ha direkt arra koncentrálok...
)
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #778 üzenetére
Miért, a homokszörnyként eltöltött percek éveknek számítanak?
Hát, ha megnézed a sötét Prince arcát, ráférne egy nagygenerál.Gondolom a maszkosra is, csak azt nem lehet megnézni, mert maszkos.
De esetleg lehetne javasolni neki egy fiatalító maszkot: felteszi, megköt, lehúzza, és voilá.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #776 üzenetére
Szerintem azért az is számít.
Hogy a Shadowfax/Robaj párostidézzem: miről beszélsz, kedves Musztáng?
a Farah néni is ugyanúgy öregedett, mint a Prince bá
De ő nem változott homokszörnnyé.Se maszkossá: minden jóból kimaradt.
Még az lehetett a baja, hogy nagyorrú lett.
LOL!Ja: ez gondolom a korral jár.
-
DigitXT
félisten
válasz
Musztáng #772 üzenetére
Pedig, mint kiderült (a WW topik után szabadon), hülyeség az egész, amit írtam, mert nem a méret a lényeg.
Szóval Farah néninek azon kívül, hogy kétszer kancsalul néz bele a kamerába, és folyton átlibben a haja a testén, valójában az volt a baja, hogy a Prince bácsi hirtelen megöregedett, csúnyán ráncos (+fekete) lett.
-
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #765 üzenetére
a por
A homok, a homok!
#764-re: Abban a liftes beszélgetésben azon szenvednek, hogy a Farah kedvenc kajáját tök macerás megenni, és a Prince bácsinak nem érné meg a fáradozást: egy kicsit fárasztó az a jelenet, ha szebben kidolgozottak lennének a karakterek, biztos jobban értékelhető lenne ez is.Lehet, hogy ebbe is kéne next gen mód?
-
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #759 üzenetére
nem, nem estem le, próbáld meg újra...
Igen, de ilyeneket akkor mondott, ha kihaltál.Egyébként tényleg iszonyat jó hangulata van a SoT-nak, tiszta katarzis pl. a vége...
Ahogy megvilágosodsz, hogy hogy jön össze a sztori, miért/hogyan meséli a Prince, stb, stb. Ugyanez fordított értelemben igaz a WW-re, mivel ott meg ilyen ''semmi értelme az életnek''-style a befejezés, kompenzálva a csalódást, illetve ''feltüzelve'' az embert a harmadik részre.
(Hogy menyit kellett rá várni: egy év, vááá!
)
Megértem, hogy egy elrontott speedkill idegesítő, de ilyen esetekre kell tartogatni egy kis homokot.Persze ha nem nagyon van, és kezdheted újra (mint az ikreknél, ha megszivatott előtte a kocsis jelenet), valóban idegesítő: rossz pont.
De vannak még poénok a gaméba is
Valóban!Hirtelen el is feledkeztem erről!
Pl. amikor megsértődik pl. és magában méltatlankodik: aranyos.
Sajnos a WW-ből ez teljesen kiveszett (persze érthető okokból), de azért a T2T-re visszatért (a herceg szinkronhangjával együtt): itt is vannak beszélgetések, és amikor magával beszélget, az is érdekes tud lenni, meg vannak azért poénok is.
Mondjuk még nem vittem ki 10x, szóval nem vágok mindent fejből, de pl.
Prince: - 7 év, és semmi sem változott...!
Farah: - Mit mondasz?
Prince: - Á, ez csak egy... szófordulat.
Biztosan vannak emberkék akik a második részben csalódtak, és talán ez a rész az ami újra fellelkesítette a játékra őket.
Meglehet: véleményem szerint a trilógia így egyben nagyon állat!Jó játék, na.
Logitech (rázkódós ) gamepadon
RumblePad2?Mert az tényleg frankó!
-
DigitXT
félisten
válasz
Retekegér #754 üzenetére
Azért azt vágod, hogy nem lehetett ugyanolyat csinálni: a Prince sem ugyanolyan korú már, megesett vele ''ez-az'', stb.
Szerintem pont annyira hozták vissza a keleties varázst, amennyire lehetett: hiányozhat az első részből, de nem véletlen lett más.
Shadowfax: a SoT-tal az a baj a WW után, hogy iszonyat szűk a mozgástered, ami a harcredszert illeti, emiatt unalmasabbak a csaták, még ha a hangulat kárpótol is. -
DigitXT
félisten
válasz
Latitude #752 üzenetére
8 azaz nyolc órát szenvedtem vele
Hát ezekután nem csodálom, hogy kellemetlen emlékeid maradtak a játékról.
nekem cslódást okozott a befejező epizód
Ld. a fentieket.Az meg sem merem kérdezni, hogy a többi boss-fighttal hogy boldogultál, mert bizony azok közt is voltak nehezek, pl. az ''ikrekkel'' már én is az idegbaj határán voltam, amikor vagy 10x-re kezdtem újra, pedig nagy Princes volnék, csak valahogy nem éreztem rá a dologra. De nem volt több óra, az tuti.
Aztán az a sok idegesítő speed kill
Erre mit mondhatnék: egyáltalán nem volt kötelező alkalmazni (kivéve az általad is említett nagy monszták elleni látványos akciókat), megválaszthattad, hogy milyen taktikával oldod meg az adott szituációt. (Pl. rámész-e a kapuőrre, és gyorsan megoldod a problémát, vagy nem érdekel, ha jön az utánpótlás, mert kemény vagy, stb..
)
Egy dolog, amiben viszont egyetértünk, hogy a karakterek kidolgozottsága elég brutális lett, negatív értelemben.Most nem arról van szó, hogy pl. Farah a SoT-ban sokkal több poligonból állt volna, mint most, de hogy jobban nézett ki, az tuti. (Észrevettétek, amikor épp kancsal?
) Az meg kifejezetten zavart, hogy a haja állandóan átlengedez az egész testén. Na persze, a SoTban sem volt ez másképp, de ott valahogy nem tűnt ennyire durván fel.
A menük alatt felhangzó egy-két mondathoz: poén csak akkor volt, ha kihaltál (''No-no-no, that didn't happen...''), most viszont Kaileena akcentusán lehet jókat kacarászni (még mindig jobb, mint a keyboardot csapkodni: idegesítő picit).
Szvsz ha majd újra játszod a sorozatot (immár helyes sorrendben SoT, WW, T2T), akkor majd rájössz, hogy így egyben nézve nagyon jól illeszkednek.
-
DigitXT
félisten
Nem mondom, hogy nincs köze a fejlesztésnek a Prince vonalhoz: be is ismerik, de hogy lenyúlás lenne, háát...
Amúgy a minikampó és a sötét Prince lánca közt tényleg lehet vmi hasonlóság, de ne feledjük, hogy a Prince nem szerette, ha a lánccal kellett hadonásznia, és meg is akart (akart a fenét, csak...) pusztulni közben.
majd ha lesz olyan rész ahol Lara ott kutakodik ahol a Prince harcolt..
Na ez viszont megalol!Az tetszene!
Pl. az Idő Szigete, stb.
-
DigitXT
félisten
A játék neve helyesen Tomb Raider: Legend.
Az irányítást vették át a Prince-től, de jól is tették, mert (többekközt) annak elavultsága volt, amit sírba vitte a sorozatot. Amúgy még csak a demót próbáltam belőle, mert momentán nincs rá 13K-m, de nem félek attól, hogy valódi ellenfele lesz a Prince-nek: mégiscsak más vkit remekbeszabott kardcsapásokkal legyokni, mint fogni egy stukkert, és...
Amúgy a fizikája, meg pl. a ládatologatás, stb. bejövős, grafika megvan, és végre irányítható is lett, egész kényelmesen (nem úgy, mint pl. az AoD, ami...). Szóval valóban érdemes kipróbálni, még ha sajnos más játékról is van szó, mint amiről e topik szól.Mod: persze a helyesbítés csak poén, no offense.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
válasz
gabor128 #717 üzenetére
Hát ha követted a storyt, akkor egyértelmű, hogy itt lesz a vége.
Amúgy teljesen jól haladsz, csak ne szaladgálj neki a köveinek mielőtt levágod a szárnyát, és úgy sok energiád fog maradni, hogy ne érdekeljen, ha egyszer-egyszer meglő majd, miközben felmászol. (Csak arra vigyázz, hogy ne akkor lőjön meg, amikor épp lógsz valahonnan, mert akkor leesel.) A merre ugorjak kérdésre: körbe kell nézni. Tudom, kicsit macerás forgatni a kamerát, ha alacsony az fps, de gyakorlat teszi a mestert.
-
DigitXT
félisten
válasz
axel_foley #710 üzenetére
Hát akkor passz.
Mondjuk 1x szívtam ilyet talán még a WW-ben (vagy a SoT-ban): ha jól emléxem reseteltem a beállításokat, aztán tudtam állítani rendesen.
-
DigitXT
félisten
válasz
axel_foley #708 üzenetére
Most csak emlékezetből: nem két kapcsoló van?
A másik: Invert Navigation?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest