- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
Hát nem tudom, ahogy ismerem a gyártó minőségét, nem várék túl sokat ettől a paneltől... A ventijei nagyon szarok, hanyagul vannak összerakva. Bár egy panelt talán nem bírnak annyira elbaszni. De nem tudom!
-
t_ferenc
őstag
nekem is van ilyesmi 4 ventit szabályozó cumóm. igazság szerint csk 2 állása van. nem fokozatosan szabályozza a ventiknek adott feszültséget.ha érdekel adok linket is.
SZERK.: link:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
pschio
őstag
senkinek nincs ilyen cucca
-
pschio
őstag
Bővebben: link
Errol az elolapi ventilator szabalyzorol szeretnek tobbet megtudni. Van valakinek ilyen? Ha igen mi a velemenye, tapasztalata? Ajanlatos megvenni 3200 forintert? Zug-e elektromosan ahogy a Vantec Nexusok? Egyenlore ennyi. Kivancsian varom a hozzaszolasokat!
udv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged