- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android szakmai topik
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriver
tag
válasz
N.Zola89 #197 üzenetére
Én is ezt nézegettem. Addig vacilláltam, még az edigital jól kibabrált mindenkivel. Sanszos, hogy pár ember foglalta be a teljes készletet, aztán majd drágábban továbbadják. Karácsony előtt pár nappal többet is megadnak érte, csak legyen.
Másik alternatíva nekem is a Concorde Tab Play 16GB. A gyártó magyar honlapjának fórumában már van egy friss tulaj, és eddig teljesen elégedett. Nem tudott olyan játékot rátölteni, ami megakasztotta volna.
Mellékesen ua. a proci van benne, mint a 7.0 Pro Duo-ban, és a Play már JB-vel jön alapból. Van Bluetooth, IPS panel, külön töltőcsatlakozó, fém hátlap, erős WiFi. Csak az akkuja lehetne kicsit izmosabb.
A 220voltnál néztem, ott van belőle (44.900.-) Az 1 év gari, és a tok hiánya miatt is inkább ezzel szemezek. Netezéshez jobb a 4:3. -
TaliGa
aktív tag
válasz
N.Zola89 #197 üzenetére
Ugyanebben a cipőben jártam. Karácsonyi ajándéknak lett egy ilyen betervezve, amely esemény ugye vészesen közeledik, de mindenhol lekéstem a rendelést, én meg nem ülhetek a fa alá, hogy drága gyermekem, ha majd a boltba lesz, aki ide is jön a jézuska.
Úgyhogy ma szépen beslattyogtam az Euronicsbe és vettem egy ATAB9,7 IPS-t. 55e pénz, dual-core proci, quad-core gpu, otg van, bluetooth van, ips panelja jó, 10pontos multitáccs, érzékenység oké, akku elég nagy, a 8GB belső tárhely meg le van ejtve, ahogy a support is (mert utóbbi gyakorlatilag zéró).
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest