- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #335 üzenetére
csak ezzel megy
alapból az android bajlódik még az ilyen külső flashdriveokkal úgyhogy kell ez az app -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #330 üzenetére
Ez elég önfejű hozzáállás. Ha van egy rossz routered ami mobil eszközökkel nem tud megfelelő kapcsolatot felállítani, akkor lehet itt jajjgatni, jobb nem lesz. Mint írtam, próbáld ki másnál. Biztos jársz erre-arra, manapság mindenkinek van routere otthon, próbáld ki ott is. Én 60%-ra veszem, hogy az a gond, 20% szoftveres probléma, 20% hardveres.
Factory resettől visszaáll minden gyárira, a google fiókoddal szinkronizált dolgok maradnak. A megvásárolt programokat újra le kell tölteni, az adat nem marad meg bennük. -
daninet
veterán
válasz
Gulyopapa #323 üzenetére
Mielőtt leírod, próbáld ki másnál másik routerrel.. Nekem egy hoki access pointom volt sokáig, minden android eszköz pont ezt játszotta vele. (Nembeszélve az olyan finomságokról mint behazudta, hogy nagy a térerő, holott gyenge volt, szakadt vele a net stb.)
Illetve más nem írta, hogy ilyen gondja lenne, ezért is gyanús, hogy egyedi hiba nálad a dolog. Galaxy S2-őm van, annál simán erősebb az antennája.
-
-
-
daninet
veterán
Üdv!
Ha valakinek van rootolt készüléke, ezt próbálja már ki, növeli-e a hangerejét a tabletnek. Elrontani nem lehet, max nem történik semmi.Method for sound boost.
- Open the 'Root Explorer' app
- Go into the '/system' folder
- Then go into the '/etc' folder
- Navigate down to the 'init.sh' file
- (Long) Press on it until a menu appears, and then navigate to 'Open in Text Editor' and select it.
- At the bottom of the text, add these 2 lines (type them exactly as they are printed here) :alsa_amixer sset 'Playback Boost' 2
alsa_amixer sset 'Capture Boost' 3- Press the Menu button, then press 'Save & Exit'
- Reboot your tablet, enjoy better volume!Elvileg minden x86 android készülékkel működik a dolog. Engem egyedül skypenál zavar máshol nincs gond, de jó lenne, ha ott se kellene headset
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #201 üzenetére
Egy ismerősömet nem hallottam skypen (egyébként az ő mikrofonjával volt a gond), leszedtem egy EQ alkalmazást Play Storeból és felhangosítottam maximum hangerő fölé. Ennyi. De filmmel zenével nem volt még gondom.
Egyébként nem személyeskedésből, de felfogtuk, hogy neked nem tetszik a hangerő, hányszor akarod még leírni?
-
daninet
veterán
ne fárassz
(#138) "ez valóban üvölt!!! vajh miért?"
(#163) "DTS hangot elfogadhatóan adja .. kb.25%-al erősebb, és tök jó..."Innentől, hogy te is bevallottad, hogy volt ami rendesen szól, 100%-ban a hangsáv, vagy a kodek okolható érte. Pont.
Légyszives, mielőtt a továbbiakban hozzászólsz rakj fel a tabodra minimum 5 filmet, nem magyar hangsávval teszteld le, ha nem megfelelő, akkor addig próbálgasd Play Storeból a lejátszókat míg valamelyikben nem lesz jó. Mindent kifejtettem már, innentől csak ismételni tudom magam.
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #163 üzenetére
passz.. de ezért sem értem a felháborodásod, mert te is mondtad, hogy pl az angol hang jó, a magyar nem. Innentől csak a hangsávot okolhatod a tabletet nem. A magyar szinkronstúdiók munkáját pedig inkább nem értékelném, amit manapság kiadnak egy kalap guánóval egyenértékű. Pl az aktív mélynyomók meg sem mozdulnak a magyar hangsáv alatt, teljesen üres a mély hangsáv, a magyarok 90%-a teszkós 5.1 hangrendszert használ, ott hangváltó választja le a mélyet. De erről nem tudok mélyebben nyilatkozni, közel 2 éve nem néztem magyar hanggal filmet.
rozsahegyir: root után battery monitor-al meg lehet találni mi okozza a battery draint. Általában az igénytelen android rendszer. De a 15óra alatt 0% egyszerűen nem létezik
-
daninet
veterán
válasz
rozsahegyir3 #153 üzenetére
ezt alapvetően nehezen tudom elképzelni, mármitn, hogy 15óra alatt nem esik az akku. Itt arról van szó, hogy nem jól kalibrált az akku. Az utolsó 10% úgy fog elszaladni, hogy észre se veszed
Erre van cwm alatt a wipe battery stats, utána általában jó. -
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #140 üzenetére
Ha meghalsz sem lesz AC3 hangsávnak erőteljes hangja a tableten (sőt, semmilyen stereo eszközön), mondtam, hogy stereo hangsávokkal próbálkozz.
Az, hogy te 12xx felbontáson fullHD-t nézel, a te gondod. Remélem sejted, hogy feleslegesen terheled vele a gépet, és a memóriakártyád.
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #134 üzenetére
az 5.1-es hanganyagoknál a beszédhang a center hangszóróra van keverve, a zene meg a szélsőkre. Ezért van, hogy ha TV-ben nézel mozifilmeket nagyon halk sokszor a beszéd, a zene meg üvölt. Mivel ugye nincs ott a center hangszóród. Ugyanez van filmeknél. Jobb lejátszó programok rá tudják keverni a center hangot a szélsőkre, és nem lesz halk.
-
daninet
veterán
válasz
rabbitfriend #129 üzenetére
Kezdd azzal, hogy stereo anyagot hallgatsz rajta, nem valami letorrentezett BRrip-et, ami 5.1-es AC3 hanggal jön. Ha megvan, akkor tegyél fel egy normális lejátszó programot, ne a gyárit használd pl MX player. Ha ez is megvan, és ez után is halk, akkor tuti a film a hunyó, nem normalizálták, próbáld másikkal. Próbáld zenével.
-
daninet
veterán
Ugye ez USB-n is felveszi az áramot, nem csak azon az akármi töltőjén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest