Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
7S-e van itt vkinek?
Most jó áron lehetne kapni, a 3D kijelző ami miatt venném.
De félek az 5-ös Androiddal bajok lesznek, legalábbis az újabb appokkal. Esetleg megy rá 6 vagy 7?
Magyar nyelv van-e?
Aztán nincs itt szervíz itt ugye. Egy akkut nem tudok hozzá szerezni itthon.
Ti bevállalnátok? Vagy felejtős?
De más, ismertebb gyártónak van ilyen felbontású autosztereó kijelzője?? -
Sly0007
csendes tag
Lenne kereslet egy ilyen telóra? kb 1 éves, de lecserélném...
Semmi baja, csak másikra vágyom. fóliázva, karcmentes stb. Aranyszínű hátlap.
Ajánlatokat privátban, ha valakit érdekelne. -
vjoszef
csendes tag
Értem, de én szeretném visszaragasztani, úgy ahogyan volt, azt hittem a touch hátulján van ragasztó és azt hővel újra tudom ragasztani. Végül is nekem működik minden, csak az üveg sérült meg.
Találtam ilyen ragasztót: [link]Elvileg UV- fényre köt, pont ilyen lcd ragasztásra ajánlják, használt már ilyet valaki, később hőlégfúvóval újra fel tudom szedni?
-
gettno
tag
Ez mindenhol egyben van, de hőre kötő ragasztóval vasalva. Hajszárító, hőlégfúvó, és már le is vakarhatod a lcd-ről az üveget. Igen, a képen felül van szalagkábel, amit a touch vezérlésre utal. Én még nem érzem eléggé felkészültnek egy ilyen melóhoz. Kinget nem, de sok más telót szedtek már szét, a tyutyub tele van ezekkel. De csomó telóboltban lecserélik, jó pénzért, ha viszel hozzá üveget. Vagy megveszed egyben 30 dollárért: http://s.aliexpress.com/iuqYfaae
-
vjoszef
csendes tag
Üveget lehet hozzá kapni, lehet (érdemes) egyáltalán cserélni? Nekem ezt is sikerült bepukkantani.
-
gettno
tag
válasz
Dzsugasvili #128 üzenetére
Pedig tegnap elgondolkodtam a rom cserén, mert túlmelegedett és a fényereje is vacakolt. De egyenlőre hagyom, mert egyéb probléma nincs vele.
-
Dzsugasvili
újonc
Minden Romnak a kamera a gyengéje.. Az AOSP romnál a videofelvételek szaggatnak, mint a fene. A CM-esnél meg a frontkamera 16 negapixeles, hátsó meg 8. A képek szörnyűek... Tovább keresgélek, hátha találok valamilyen használható Rom-ot.
-
indigo
aktív tag
válasz
Brooklyn2378 #126 üzenetére
MTK chipes, nem tudod elrontani, nem lehet végleg hazavágni a telót.
-
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #124 üzenetére
A youtube-on keress videokat, sokat segít. Töltsd le az AOSP 5.1 romot, az eddig stabilnak tűnik. Win 7 alatt telepíts flash tool-t, azzal tudod felrakni. De a google is sokat segít.
Végül honnan vetted a telót? -
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #121 üzenetére
A ROM-ot kellene lecserélni, hátha csak valami prücök van a software-vel. Ez az egyszerűbb, egy próbát megér. Ha nem jön be, hardware probléma, ahhoz pedig alkatrész és szerviz kellhet...
-
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #119 üzenetére
40 fokos. Eddig játszottam, most töltőn van. Nincs baj a fényerővel.
-
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #117 üzenetére
Ami nekem van:
Kernel verzioja 3.10.72 pplive a bjrepo #1 Fri Dec 25 00:52:47 CST 2015
Build-szam PP600020 68l PPOS-2015.12.25-004
Egyéni build verzio EF 1682D DW C011 -
indigo
aktív tag
válasz
Brooklyn2378 #115 üzenetére
Milyen ROM-ot használsz? A Beállítások -> Telefonról alatt meg tudod nézni a Kernel verziót, Build-számot és Egyéni build verzió számait. Hátha ezeket összevetve az általunk használttal eltérés mutatkozik és megerősítheti a ROM cserét.
-
Brooklyn2378
csendes tag
-
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #113 üzenetére
Mire használod? Sajna nincs hőmérőm, de nekem is melegszik, főleg játéknál, de a fényerő mégsem ingadozik. Itt más disznóság lesz...
-
Brooklyn2378
csendes tag
Nekem továbbra is gond van a kijelző fényerővel. Kb 5-10 perc használat után lecsökken kb felére és nem is lehet visszaállítani. Szerintem azért csinálhatja, mert melegszik. 38-39 fokra is fel megy az akku hőmérséklet. Megosztanátok velem,hogy a tiétek hány fokra melegszik, mert én ezt soknak tartom. Köszi
-
helixP
nagyúr
Köszönöm, hogy feltöltötted!
Bevallom, meglepett, hogy tényleg milyen normális fotókat csinál, kicsit melegíti színek, ez úgy látom, általános, de még jól is áll neki.Redmi Note 3-mal közös Samsung szenzor van benne, ahogy látom.
Atyámnak keresek 6''-os telefont, ez szimpatikus. -
helixP
nagyúr
Egy-két teljes méretű fotót fel tudtok tölteni valahova? Köszönöm.
-
mzhuf
csendes tag
Valahol jelenleg elérhető a telefon? Banggod és Tinydeal kifogyott. Ráadásul 115 ezer körül mozog td-en.
-
Brooklyn2378
csendes tag
válasz
CartmanLand0 #103 üzenetére
Én nem értek ennyire hozzá, egyszerű hétköznapi használó vagyok. Nem tudom hogy lehet romot cserélni. Ezen elvileg most minden gyári még. Arra gondoltam,hogy lehet a 3d kijelző miatt van?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Brooklyn2378 #101 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem semmi problémám vele, pedig megizzasztottam Asphalt 8al és Real Racing 3-al is, de alig volt langyos a hátlap.Mondjuk lehet ez ROM függő is, anno mikor LG G2-es telóm volt, volt olyan rom amivel iszonyatosan melegedett a telefon, volt olyan, amivel alig. Nekem most le van cserélve a gyári egy aosp 5.1-re, plusz feldobva a Nova launcher, iszonyat gyors és baromi jól néz ki
Ez a vibrálás sem zavar, mint ahogy irtam is ... max sosem veszem le teljesen a fényerőt, ennyi a megoldás
Ajánlom amugy a gyári kameraszoftver helyett az OpenCamera nevü alkalmazást. Szerintem sokkal szebb képeket lő vele a teló, illetve millió plusz beállitási lehetöséget is ad.
-
gettno
tag
válasz
Brooklyn2378 #101 üzenetére
Normál használat mellett nem melegszik, csak ha játszok vagy videózok. A beállított fény nálam állandó, minimumon sem vibrál.
-
Brooklyn2378
csendes tag
válasz
CartmanLand0 #100 üzenetére
Nekem meg ez a vibrálás nincs. A fényerő csökkenés viszont zavaró. Nem tudom lehet-e valamit kezdeni vele. Szoftverikus gond lehet? A melegedésre sem panaszkodik senki. Lehet én fogtam ki...
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
Brooklyn2378 #99 üzenetére
Szia!
Melegedéssel én nem találkoztam, viszont a fényerővel nálam is vannak érdekességek. A teljesen leveszem a fényerőt, akkor vibrál a kijelző ... pontosabban a fény ... állitólag a PWM világitás miatt van ... de amint egy picit is feljebb veszem a fényerőt, megszünik a jelenség. Annyira nem zavaró, mint inkább érdekes
-
Brooklyn2378
csendes tag
Sziasztok! King 7s-t nyüstölök én is kb 1 hete, szép gyors szinte minden rendben. Ami zavar,hogy a kijelző fényerejét változtatja. Elkezdem használni a telót, aztán egy rövid idő után kb 20%-al visszaveszi hirtelen. Majd kis idő múlva újra erősebben világít. Nincs automatára állítva. Valamint eléggé melegszik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg valami megoldás?
-
CartmanLand0
senior tag
Igen, adatkapcsolat is oké, APN beállitások kellettek. A romot végül ugy tudtam feltenni, hogy lecseréltem az operációs rendszerem Windows7-re, találtam egy megfelelő USB drivert, és flash tool segitségével feltettem a gyári romot. Ugy már egyből lehetett hivást kezdeményezni és fogadni, volt hálózat. Aztán lecseréltem egy AOSP 5.1- romra a gyárit. Most igy használom
-
gettno
tag
válasz
CartmanLand0 #96 üzenetére
Na, örömmel olvasom! Az adatkapcsolat is rendben? Végülis mi segített, hogyan tudtad rárakni a romot?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz
CartmanLand0 #95 üzenetére
Na közben mindent megoldottam, használom a telefont. Eddigi tapasztalataim :
Kijelző nagyon szép, bár nekem egy picit fakók, olyan mosottak a szinek
Tény viszont, hogy ettöl eltekintve tényleg nagyon szép és nagy. A telefon nagyon egyben van, nem recseg nem ropog, szépen össze van szerelve. Hangszórók minősége szerintem nagyon jó, az alsó hangszóró is szépen muzsikál, hangos, van fent most ilyen hangzásjavitó alkalmazás, azt bekapcsolva meg valami burtális mély hangok törnek elő a hangszóróból
Meglepően jól teljesit játékok terén, Asphalt 8 egész jól fut, néha azért meg meg döccen, de bőven a játszható kategórián belül van. A kamera a gyári rommal szép képeket lő, külön érdekesség a 4K videófelvétel, de sajna most hogy romcsere volt, elég fapados a kameraszoftver, ezt majd próbálom cserélni. Wifi jó, erős, nincs vele probléma. Akksit egy teljes napi buzerálás alatt sikerült lemeriteni, szerintem ez is jól teljesit. Értesitő led nekem nagyon bejön, az a villogó kis logó az alján király
Eddig nagyjából ennyi
-
CartmanLand0
senior tag
Köszi nektek, közben sikerült
Jelenleg egy AOSP 5.1 van rajta, hivással nincs is gond, viszont netezni azt jelenleg nem tudok, hiába kapcsolom be az adatkapcsolatot .. most ez ügyben kutakodok
-
indigo
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #92 üzenetére
Nem tudom, hogy állsz a dologgal. Windows 10 alatt is lehet működő telefonod. Esetleg ez segíthet az ADB driverek feltelepítésében. Itt meg lehet találsz okosságokat a telefonodhoz, és a 4pda-n is nézz szét.
-
gettno
tag
válasz
CartmanLand0 #92 üzenetére
Ezt passzolom... Ennyire nem vagyok profi, de az XDA developers fórumon próbálkozz, ha jól beszélsz angolul. Ott esetleg volt is ilyen probléma, amit már kibeszéltek.
Egyébként a win 10 okozhat ilyen problémát, a win 7 javasoltabb az otthoni telóhackeléshez. -
CartmanLand0
senior tag
-
gettno
tag
válasz
CartmanLand0 #90 üzenetére
Szia! Youtube-on vannak videok, hogy kell felrakni a cyanogenmod-ot. Nézd meg, itt kaphatsz ötleteket. Sok sikert!
-
indigo
aktív tag
válasz
CartmanLand0 #88 üzenetére
Helyes a kapcsolat a számítógép és a telefon között? Olyanra gondolok, hogy (MTK) ADB driver feltelepítésre került?
-
CartmanLand0
senior tag
Srácok!
Gyors segitségre lenne szükségem. Megvan a teló, viszont van egy kis gond vele. Nem simeri fel a SIM kártyát ..... se micro simet se nano simet ... memóriakártyát egyből felismeri. Az eladóval mi szoftveres gubancra gondolunk, szeretnék egy gyári romot ráhuzni. Ebben tudna valaki segiteni ? Recoveryt telepitenék rá, de ott elakadok, hogy elvileg kikapcsolt állapotban kell gépre dugni, viszont ugy nem ismeri fel a gép,csak tölti ...
-
gettno
tag
válasz
CartmanLand0 #85 üzenetére
A hangszóró -szerintem - egész jól szól egy telóhoz képest. Nem torzít. A kijelzője hihetetlen jó. A 2k felbontással egynemű, pixelmentes. Kellő fényereje van, bár a napon azért veszít a láthatóságból, de nem vészesen. Szépek a színek is. VR boxhoz vettem, és nem bántam meg, mert maximálisan kielégíti ezt az igényt. Mintha moziban ülnél! A side by side videókat a vr box ráadásul 3d-ben adja vissza!
Fémházas, beépített akksival. -
CartmanLand0
senior tag
Hali!
Közben beszéltem egy nagyon jófej prohardveressel, akinek szintén ilyen telefonja van, mondott már pár infót róla. Érdekelne még a hangszóró minősége, illetve tényleg szép a kijelző ? Több helyen olvastam, hogy brutál szép a kijelző, viszont nekem valahogy youtubeos teszteken nem jött át ... bár mikor S7 Edge teszteket néztem, annak sem túnt olyan nagy számnak a kijelző, aztán mikor élőben láttam, csak lestem mint a borjú
Illetve fém a hátlap vagy müanyag ?
-
gettno
tag
válasz
CartmanLand0 #83 üzenetére
Szeva!
Naná hogy van! Nem volt még vele problémám, nekem bejött... Igaz, még "csak" 3,5 hónapja van meg. Van vmi, amire kíváncsi vagy?
-
CartmanLand0
senior tag
Üdv srácok!
Van még itt valaki, aki azóta is megelégedéssel használja ezt a telefont ? Én a jövőhéten szerzek be egyet, érdekelne pár vélemény
-
Sly0007
csendes tag
Hali!
Bocsi kicsit ritkán nézek be ide. Én next launchert használok jelenleg, és a kapcsolatoknál előjövő kinai szöveg ellen pedig a simpler contact programot. Next launcherben beállítható, hogy alapértelmezettként azt használja. (biztos máshol is, de nekem ez jött be.)
Valaki nem tudja azt viszont, hogy next launcherben ha letiltom a képernyő módosítást, miért engedi mégis ha dokksoron lehúzom a kezem meg fel akkor szerkesztő módba lép? ezt jó lenne kikapcsolni.
-
gettno
tag
Megjött a kijelzővédő üveg a telóra! A 2.5D szélek miatt kisebb 3 mm-rel, mint a kijelző, de még így sem tökéletes a szélek tapadása. Előnye, hogy víztiszta, nem pedig kék vagy sárga, mint néhány más vásárlónak.
A tok is megvan egy ideje, univerzális, 6" telókra. Flip tok körben gumi, széleken a jellemző helyek (jack, mikro USB, hangerő) kivágva. Épp a bekapcs gomb esik a gumi alá, de nem zavaró. -
gettno
tag
Nálunk az asszony már beszólogat...
Igen, a kijelző minősége, a teló gyorsasága űbereli az itthon kapható telókat az tuti. Lesegettem az árakat vásárlás előtt, az itthoni piacon gyenge telók mennek ezen az áron, de a kinti piacon sem találtam ennél jobb vasat. Ez a teló símán a felsőkategória alja vagy a középkategória csúcsa, legalábbis az eddigi tapasztalataim alapján. -
Garalab
csendes tag
Budapesten Telenorosként szerencsére nekem még az sem kell 😃 40-50 mbps-et mértem le és feltöltésre is 4G-n, ami sztem teljesen korrekt. Egy baj van vele, hogy sokat nyomkodom, mert jó. Van vmi varázsa az olcsóság-minőség aránynak, vagy nem tudom, pedig eddig nagy nevű gyártók zászlóshajóit nyomogattam, szal van elvárás és viszonyítási alap. De majd csak megunom…vagy nem…akkor majd max asszony szól rám, hogy tegyem már le… 😃
-
Garalab
csendes tag
Sziasztok,
19-re lapot húztam, nekem bejött. Pár napja nyüstölöm a telót elég kritikus szemmel, eddig a következő tapasztalatokkal (tinydeal-től EU WH-ból rendelve 5 nap alatt itt volt, sikerült egy rövid, vagy félreárazott 109 USD-s akciót elcsípnem ingyen szállítással
1. az enyém kezeli az 5Ghz-es Wifi-t, elég jó érzékenységgel és sebességgel, (802.11ac-t is tudja!)
2. OTG képes, sőt! Egy 2TB-os elég tápigényes (800-1000+ mA) WD elements 2,5"-os vinyót is elkezelt gond nélkül (erre sok tablet sem képes külső táp beadása nélkül)
3. a kijelző az esetemben egész jól kalibrál, nagyon kicsit a meleg tartományba tolt, de csak kekecek veszik észreA felbontás és a dinamika kárpótol ezért sztem majdnem mindenkit
4. jellemzően 5 óra környéki képernyőidő vegyes, de inkább intenzív használattal (naná, hogy sok 2K-s videót nézek rajta, meg kapott jó pár szintetikus tesztet is) közepes fényerővel. A max fényerő ezeken a téli napokon bőven elég. Standby fogyazstása kb 1-1,5%/óra Wifi bekapcsolva. (otthon nyugiban kisebb, menet közben a cellaváltások és egyebek miatt több)
5. szépen letakarított OS-el érkezett (5.1), kínai appok nélkül, 1-2 al-al-almenüben azért fellelhetők a kínai gyökerek, de magyarul is szépen működik. Sajnos esetemben nem root-olt (még nem root-oltam).
6. a kialakítás esetemben ötcsillagos, tényleg átnéztem nagyítóval, mert 32e HUF-ért ilyet még nem láttam
7. a proci, ram, stb...itt nincs mit mondani, hozza a SOC-hoz tartozó spec-et, se több, se kevesebb, a másik telómban snapdragon 820 van, azt a teljesítményt azért messzire elkerüli, de ezért az ára is a negyed-ötöde, vagy még kevesebb...Ha nem is fog évekig tartani, ennyiért szerintem nagyon jó vétel. Legalábbis az a darab, amit nekem dobott a kínai minőségellenőrzés
-
Sly0007
csendes tag
Üdv all!
Egy ideje már használgatom ezt a pptv king7-et. Gondoltam megosztom a tapasztalataimat.
Első bekapcsoláskor a már előzőleg fórumokon is említett hibaüzenet fogadott, le kellett tiltani a wifit, és beengedett. Ha névjegyekhez akartam menni, szintén kínaiul karattyolt, zavaró volt. Viszont én alapból szeretek valami lanchert tenni a telóimra, így rá is került rögtön a next, egy szép témával, valamint egy névjegyzéket, és híváslistát kezelő app. Innentől a telefon fut sehol egy hiba élmény használni. Egy kényelmetlen dolog van, de lehet ez is valahol véletlen le van tiltva csak, hogy a főképernyőn lévő időkép widget nem frissül autómatikusan. Jó fülhallgatóval eddigi összes telómat veri hangminőségben, tényleg a walkmanos sonyericsonokhoz hasonlítható, bár lehet bot fülem van, de szépen kiemelhető a mély hangzás. Kijelző gyönyörű. Nem akad, bár keveset játszok vele. Mégegy hátrány, nem cserélhető az aksi, ha ez is egy évet bír, mint sok más kínai teló, akkor beszívtam. Most még az én használatommal (egésznapi wifi face mesenger, kis netezés, 1-2 hívás, kis könyvolvasás) általában 2 napot elvergődik. Jajj bocsi éjszakára kilövöm a wifit, ne csipogjon... Összességében jó kis gép az áráért, csak nem szabad alaplanchert és alaphíváskezelőt használni. -
gettno
tag
Igen, kb ezeket vártam. A Bluboo meg az iNew hiányzik ugyan... Gyengébb vasak, kisebb procikkal, kevesebb memóriával. De ez a teló cseppet sem vacak. Ha össze-vissza romolgatod mindeféle custom rommal, előfordul, hogy téglásítod. Nem volt bajom még vele, pedig nyomogatom egy ideje. A kamera hihetetlen jó képeket lő, nagy felbontásban. Ilyen pöpec fotókat a Leagoom sem tudott. Ebben az árkategóriában ez a teló a csúcs. Jahh, és 2K a felbontás, ideális VR boxba!
-
dutrás
őstag
Mi volt a probléma az ebay-el? Több éve vásárolok ott és még idái egyetlen egyszer volt időbeni csúszás. Megoldódott és még ajándékot is küldtek. Tök mindegy hogy cégtől vagy e shoptól rendelsz. A garanciát pedig az ebay vállalja.
A felsoroltak pedig egy kivételével mind full hd. Mi kell több? -
vjoszef
csendes tag
Én egyszr rendeltem telefont az eBay-ról soha többet nem fogok. Mindíg csak cégtől, vagy hivatalos webshopból veszek készüléket.
Nekem az a lényeg, hogy nagy jó felbontású kijelző legyen, akadásmentes 2 év múlva úgy is elhajítom veszek másikat.UI: Az eddigi problémák a telefonnal megoldódtak. A power manager tiltotta a kérdéses alkalmazásokat
-
indigo
aktív tag
1. link - Doogee Y6 Max
2. link - UMI Diamond ('csak' 16GB) - Mobilarena teszt
3. link - Doogee Shoot 1 - Mobilarena teszt
4. link - UMI Max ('csak' 16GB és kb. 10ezer Ft-tal drágább) - Mobilarena teszt
5. link - ugyanaz, mint az első
6. link - Cubot Manito ('csak' 16GB)Itt pedig egy gyors összehasonlítás a 4 telefon között - A Cubot Manito már nem fért bele, mert csak 4 készüléket képes összehasonlítani.
Természetesen mindenki maga dönti el, hogy mi a fontosabb, pl.: tárhelyből adódó különbségek, kijelző felbontásból adódó különbségek, stb - ha csak a technikai paramétereket nézzük. Illetve, hogy mennyi időre ruház be egy ilyen telefonnal. Lehet, hogy az általad B és C brandes gyártók egy rövid ideig (fél- és egy év) támogatják a felsorolt típusokat, de utána ugyanúgy megszűnik a támogatásuk - mint pl. a PPTV King 7-é - olyan módon, hogy pl. nem lesz új verziójú Android.
A PPTV King 7 eddigi használatát nézve (böngészés, kamera, programok telepítése/törlése, youtube, zene, telefon, SMS, Viber, FB, Messenger, e-mail) nem ütköztem semmiféle problémába. Ha ez így marad, akkor a bizalom is megmarad részemről. -
dutrás
őstag
Parancsoljatok
Ne csak a hardvert nézzétek hanem a stabilitást és az esetleges támogatást is.
A PPTV King 7 már induláskor is hajlamos ahogy olvasom lefagyni. Ezek a gyártók amiket linkeltem legalább Kínai B vagy C brandek.Aki szeret próbálkozni annak ajánlhatom ezeket
-
gettno
tag
Igen, én is kíváncsi vagyok, mit tudsz ajánlani. Mindig dúrom a netet, ennél sokkal vacakabb telók kaphatók ebben az árkategóriában. A következő lépcső a Meizu és a Xiaomi alsó kategóriája 40eFt-tól (nekem a 30e egyfajta lélektani határ). Csábító volt a LeEco 2 is, de az meg már 45e.
-
krampoosz
tag
Sziasztok, OTG-t tényleg nem tud ? és még egy kérdés: FM rádió van benne ? nem egyértelmű, néhol azt írják van benne, néhol pedig azt, h nem
-
indigo
aktív tag
Sziasztok!
A tulajdonosoktól kérdezem, hogy érdemes-e ilyen készülékbe beruházni? Vagy sok probléma adódik a készülékkel? 50 hozzászólás érkezett eddig ebbe a topikba, de volt köztük nem egy, amely azt sugallta, hogy problémás (szoftverileg) a készülék. Köszönöm a válaszokat!
-
chabee71
újonc
Sziasztok!
HELP!!!
Kollégám rendelt egy PPTV King 7-es készüléket,pár hete nyüstöli de két napja újraindította az alapoktól!
BEKAPCSOLÁS és csak egy angol ill.kínai nyelvet hoz fel de elfogadni nem tudja sehogyan sem!Van erre megoldás???
mert mikor megkapta akkor felkínálta a wifi elfogadást!
most azt sem
ha
valaki tapasztalt már ilyet kérem írjon!köszi
-
gettno
tag
Miért ne? Egy video semmibe sem kerül... Bár sanszos, hogy vissza kell küldened! Ő egy kereskedő, akinek a hibás áru garis szervizét is kötelező intéznie. Kollégám lányának is beállt a telója, visszaküldte kínába, ahonnan visszajött működőképesen. Melyik webshopban vetted?
-
gettno
tag
Kínából jött a lelkem. 2 hét alatt itt volt. A tokja pénteken jött, pedig egyszerre rendeltem.
Szóval pont a VR miatt vettem, mert 2K a kijelzője. A tyutyubi 360° videokat játsza, és konvertálja cardboardhoz. A hullámvasút is megy rajta, de a játékokat annyira nem tesztelgettem. Inkább a videos appokat. -
vjoszef
csendes tag
Írtam levelet, a kínai azt kérte, hogy csináljak videót és továbbítják az "enginer"-nek. Kérdem én, hogy ha megcsinálom a videót, szerintetek mennyi esély van arra, hogy kijavítják a hibákat? Mivel, hogy ők csak egy webshop nem ők gyártják, nekem élből parasztvakításnak tűnik. Szerintetek érdemes erőlködni ezzel kapcsolatban?
-
ÁDI
aktív tag
Teljes értékű giroszkóp (gyro sensor) van benne vagy emulált? Az ára kedvező, így szóba jöhetne virtuális valóság használatához...
Próbálta már esetleg valaki? -
gettno
tag
Szerintem vacak a szoftvere. Én is várok valami normálisabb romot hozzá, de egyenlőre eléggé kezdetlegesek, csak kókányolják. Nekem jönnek az értesítések, bár névnapp nincs rajta. Face, messenger, gmail, sőt a chrome is jelzi, ha van valami. A led pedig mostanában luxus, egyre kevesebb telóban van.
-
vjoszef
csendes tag
Szia,
Sajnos az értesítések még mindíg nem jönnek. Se mail se telegram. A névnapok sem frissűlnek stb...
A másik amit íram, azt továbbra is fenntartom a régi dg550 em az 1 Gb ramjával szétalázza ezt a telót. Akkor ilyenkor mi van? Olcsó húsnak híg a leve?
Ja nem azért hogy pofátlankodjak de szerintem 2017 ben elfért volna egy tetves RGB led az értesítésnek. A kék és piros többe van mint az RGB. Pff. -
gettno
tag
válasz
Dzsugasvili #39 üzenetére
Ez rosszul hangzik :/
Xda-developers? -
Dzsugasvili
újonc
Sajnos eljött az a pillanat mikor megáll a teló, mint a szög... Kikapcsoltam és azóta semmiképp nem tudok lelket verni belé, se recovery, se fastboot, se normál inditás... tipp esetleg valakinél?
-
Garalab
csendes tag
Azok lehet, hogy akkor is "mutatják" (a GUI így van megírva), ha az eszköz nem tudja (a másik appból kiindulva gyanítom ez a szomorú helyzet). Illetve ott van a no data felirat, vagyis nem wifi nincs a közelben, hanem a wifi modultól nem kap adatot az 5Ghz-es tarományra.
Meggyőződni egy 5Ghz-es wifi és egy kereszt ellenőrzés mellett lehetne.
-
Garalab
csendes tag
Némi támpont az apphoz a csatolt képeken. Ahol a 2,4/5GHz felirat van a kis négyzetben, na ott lehet váltani (már ha tudja a cucc), ha azon a területen érintésre nem ír ki semmit, akkor sajna bukta az 5GHz, akkor csak a 2,4-et tudja. Esetemben látszik, hogy mennyire tele van szórva a 2,4 GHz-es tartomány
nem is jön ki csak max 40-50Mbit/s, vagy még kevesebb (interferencia esetén csökken a sáv a szabvány szerint is). 5GHz-en vidáman kijön a 200+ Mbit/sec az ac-s telómmal (Z5 compact). Egy izmosabb bitrátájú film nálam N-en már nem is nézhető (pl. NAS-ról), mert akad, míg AC-n vidáman megy. Ez a tool bárkinek hasznos lehet megtalálni a legkevésbé terhelt csatornákat, néha egy csatorna váltás is sokat számít (már 2,4GHz-en, mert az 5GHz-en szerencsére már nem csak tizenpárból gazdálkodunk
-
Garalab
csendes tag
Szia, sajnos pont az "n" szabvány (802.11n) az, ami mindkét frekvencián működik. A részletekbe most nem mennék bele, rá lehet keresni. A 802.11a, illetve a 802.11ac a két csak 5Ghz-en működő szabvány (vagyis az "a" és "ac"), így az n-es specifikációval nem vagyok előrébb (ezért is kérdeztem inkább rá). Esetleg, ha felteszel egy "Wifi Analizer"-t, és ott mutatja az 5Ghz-es tartományt is, akkor valsz tudja, hogy n-esként, vagy ac-sként az már nem érdekes. Az is mind1, hogy éppen sugároz e rajta valaki, vagy sem, ha nem tudja a készülék, elvileg nem hozza fel opciónak sem. Köszönöm szépen a választ.
-
szabojoe
újonc
Sziasztok! Samsung Galaxy S2 telómat tervezem leváltani ezzel. Igazából a wi-fi (5 GHz, és az a, b, g, n, ac szabványok) miatt használnám, na meg a felbontása miatt. Antennás wi-fi hálózatok beállításához jó segédeszköz lehetne! Ha valaki már próbálta az 5 GHz-t, kérem, jelezze már a telefon tudását ez ügyben!
-
vjoszef
csendes tag
Amióta megvan azt figyeltem meg, hogy több app sem működik. Ezek közül a legfontosabba az automatikus hívás rögzítő. Arra még nem jöttem rá, hogy az android ujabb verziója e a probléma vagy egyéb dolog okozza. Ötlet?
-
Garalab
csendes tag
Sziasztok,
5ghz-es wifi-t kezeli a teló? Nálam elég nagy a zűrzavar a 2,4ghz-es sávokban, ellenben 5ghz-en én szórok egyedül a házban. Ellentmondásosak a specifikációk és a tesztleírások, valaki erősítse, vagy cáfolja meg az 5ghz kezelést pls.Köszi!
-
vjoszef
csendes tag
Nekem annyi nyűgöm lenne vele, hogy az értesítések csak akkor jönnek, ha belépek az adott app-ba.
Pl. Email érkezést csak akkor jelez, ha elindítom a gmail app-ot. A telegram csak akkor jelez, ha elindítom azt.Az értesítések engedélyezve vannak.
-
gettno
tag
válasz
Dzsugasvili #23 üzenetére
Miért ne jutna el hozzánk?! 10 éve még nem gondoltam volna, hogy közvetlen Kínából fogok vásárolni cuccokat.
A kérdés, hogy magyar nyelv is lesz-e rajta? Gondolom az XDA-s srácok is kitalálnak rá okosságokat. -
gettno
tag
Ez az akció mindig ilyen! Eddig meg addig tart, lejár és egyből hosszabbítják. Sőt, az alin 110$-ért vettem, mert volt 2$ kuponom. Most 106$-ért is láttam.
Én kockáztattam és bejött: 13k lett volna a többlet, ha lett volna...
A sebességgel nincs bajom, eddig egy Leagoo Lead 5 volt, ami remek kis teló, csak túlnőttek rajta az appok. -
vjoszef
csendes tag
Köszi a linkeket, már rendelem is.
A coolicool-tol rendeltem EU raktárból. 5000 Huf al több kb mint a kínai raktárból, viszont nincs vám meg áfa. Országhatárig DHL hozza, ott kigorja a kocsiból, majd az MPL elhozza a házig.
A címtárat közben frissítette, csak lassan töltötte le.
A sebességtől nem vagyok elájulva, a 64bit nek van értelme, androidnak az ezen futó verziója egyáltalán 64 bites?
Itt a link: [link]
Most is 139$,
Valami trükkös módon decemberben azt írták, hogy csak január 2. ig lesz akciós áron, de még mindig annyi.
-
gettno
tag
Huhh, gyors volt! Honnan jött?
Tempered glass: For PPTV King 7 Tempered Glass Original 9H High Quality Protective Film Explosion-proof Screen Protector For King7 7S
http://s.aliexpress.com/ymy2maqQ
Tok: A3 Universal Luxury PU Leather Cases Flip Back Cover For LG L70 D320 D325/LG L65 Dual D285 D280 With Window View Fashion Holder
http://s.aliexpress.com/eUfUNzMJ
Ezeket a szilikon bölcsősöket szeretem, nem ragasztgatok. -
gettno
tag
válasz
Dzsugasvili #18 üzenetére
Szia! Ez a widget és telefonkönyv probléma nekem is megvan. Gondolkodtam rom cserén, de a bugok miatt letettem róla. Friss a teló, majdcsak lesz valami stabil normális rom rá...
A needromon van gyári rom. -
vjoszef
csendes tag
Megjött a teló, 3 nap alatt ideért.
Üvegről,tokról van linked? Én csak soft protectort találtam az nem jó.
A címtárat hogy tudom szinkronizálni a google fiókomból?
Ha címtárban kiválasztom a névjegyek importálása/Cloud Sync-et, akko "az alkalmazás sajnos leállt"
Hibaüzenetet dobja.
Valami ötlet? -
Dzsugasvili
újonc
Nekem kb. egy hónapja van meg ez a telefon. A gyári rommal voltak problémáim (az óra időjárás widget nem talál semmilyen helyet, a címtár kinaiúl irkál valamit) ezért lecseréltem egy cm 13-ra. Ez sem az igazi sajnos, mert ebben is vannak problémák. Pl: a kamera szoftverek meg lettek cserélve. A szelfikamera a 13 megapixeles és bűn rossz képeket csinál. A hátsó lett a 8 megapixeles... Az fm rádió nem műkődik, jelet fog de a fülesen nem szól.
Azon gondolkodom, hogy visszateszem a régi romot, de sajna azt még nem találtam meg sehol.. Google apps nélküli van, de ugye az nemigazán lenne jó. -
gettno
tag
Sziasztok!
Egy észrevétel:
van lehetőség engedélyezni gyorsindítást, ami valóban gyors, 20 mp alatt harcrakész a teló. DE: NE KAPCSOLJA BE SENKI!!!
1, hipergyorsan meríti az akksit
2, hiperlassan veszi a teló a töltéstDolgozik a gép képernyőzár és kikapcsolt állapotban is, percenként 1%-kal csökkenti az akksi töltöttségét!!!
-
gettno
tag
Igen, vannak az ún tempered glass screen protectorok. Ezek merevebbek, vastagabbak, mint a fóliák. Sok ismerősöm használ, volt akinek megspórolta az üveg a teljes kijelzőcserét. Univerzális 6" -es fliptokot rendeltem, az már úton van, de rendelek üveget is.
A telóm és én megúsztuk a határproblémákat... -
vjoszef
csendes tag
Köszi!
Bár azt írja gorilla glass 3 van rajta. Nem tudom az mit jelent egy videóban a fickó kalapáccsal üti, meg betoncsavarral karcolgatja, de meg sem kottyan neki. Ehhez képest egy-két helyen azt írják, hogy nem annyira erős az.
Eddig 3 szor éltem át kijelző törést és nem szeretném újra. Elvileg létezik olyan védőfólia, ami edzett üveg keménységű, de én ehhez a típushoz nem találtam.Egy kollégám huawei telefonján van ilyesfajta fólia, na ott egy erősebb behatásnál a fólia rendesen elrepedt mint az üveg, de a kijelzőnek semmi baja nem lett.
Már megrendeltem CooliCooltól eu raktárból. 5000-el volt drágább akínai raktárból való szállításnál.. Tapasztalatból tudom, hogy ez így olcsóbb, mint ha megfogják a vámon.
Valami tok kéne, mert eddig minden telóm telement "flex-porral" de az ormótlan tokot nem szeretem az ilyen bőr izéket. Lehet, marad a zokni. Ennek a telónak már nem baba zokni kell, hanem 46-os.
-
gettno
tag
Na kérem, probléma kiküszöbölve!
Van rajta egy bekapcsolási varázsló, ami állandóan leállt és nem engedett tovább. Megkerülni sem tudtam. Pedig próbáltam belépni a CWM-be, ami sikerült is, csak nem kaptam hozzáférést...
De a gugli segített, a varázsló 2 lépését ki kellett hagyni (itt csatlakozni kellett a WiFire, de NE CSATLAKOZZUNK, csak simán tovább kell lépni)!
Már minden rendben van, épp töltöm.Antutu 50.500. Sztem már nem stock rom van rajta, és Lenovo Launcher dolgozik a főmenüben.
Magyar nyelv egy kattintás volt.
Aliexpress, The Geeks az eladó.
-
gettno
tag
Szia! Valóban kiemelkedik a síkból az üveg, nincs rajta még fólia sem. Viszont vastag, jó minőségű üvegnek tűnik. Én is rendelek hozzá üveg kijelzővédőt! A flip tok is úton van.
Sajna nekem nincs szerencsém a telóval.Most jött, de nem tölt be az OS. A SetupWizard leáll, és nem tudok továbblépni. Már írtam az eladónak, készült video is. Amíg nem válaszol, nem mókolok bele.
-
vjoszef
csendes tag
válasz
Lacipapa017 #7 üzenetére
Szia!
Én most rendelnék egy ilyet, de a készülékről készült fotókon, úgy látom, hogy a kijelző mintha kiállna a készülék síkjából, tehát nem védi semmi. Ez így van, vagy vastag üvegből van?
Csak azért kérdezem, mert most DG-550-em van és harmadjára is elrepedt a kijelzője és már unom a kijelző cserélgetést.
A hangszórók elég hangosak?
Szóval ilyen szempontból milyen a vas? -
Lacipapa017
újonc
Elég meggyőző a a portéka
Az értesítő led problem megoldva (csak aktiválni kellett a beállításokban...)
Magyar (telenor) hálózaton teljesen jól üzemel. A sokat emlegetett "ringtone bug" (bejövő hívásnál néma a telefon, se csengőhang se rezgés) nem jelentkezett.
Az akku sztem elég harmatos ehhez a teljesítményhez... Így hogy újdonság és állandóan ezt buzerálom napi 2-3 töltés azért elkél. Normál használat mellett azért egy napig bírni fogja sztem.
Összességében megéri az árát.Szerk... Kapott egy zenfone launchert mert a gyári lenovo nemjött be. Így van rendes menü
-
gettno
tag
válasz
Lacipapa017 #4 üzenetére
Akksi hogy bírja a terhelést?
-
gettno
tag
válasz
Lacipapa017 #4 üzenetére
Egy elégedett tulaj!
Szóval tényleg jó cucc?!
Tinydealben nem vagyok otthon, Alizok évek óta, de a tréfás csekkes postást nem szeretem.
Láttam, hogy van német raktáron, drágább, viszont eu-ból minden mentes. Hajlok rá, hogy innen rendeljek. -
Lacipapa017
újonc
Sziasztok!
Pont ma kaptam kézhez egy ilyen kis gyöngyszemet.
TinyDealről, EU Express szállítással ideért 2hét alatt Kínából, tréfamentesen
Pár órája nyüstölöm, Antutu 55K-t produkál, a 2k kijelző eszméletlen képet ad, appok, vidik minden akadásmentesek. A hifi az eddigi telómhoz képest klasszisokkal jobb ami zavar kicsit hogy az értesítő led hiányzik vagy csak épp nem működik.. .(Eddigi olvasatok alapján ez common problem) Eddig ennyi -
gettno
tag
Hát nem egyszerű, az biztos! Én arra gondoltam, hogy rendelek egy VR szemüveget, amit a készülék jól kitölt, és a 2K kijelző megfelelő felbontást biztosít.
De tetszik a Leeco 2 X620 a LeTv-től, brutális a felszereltsége és a tudása annak is. Most nézem, hogy Cyber Week van az Alin. -
bru
csendes tag
Jómagam is ezen gondolkozom, (meg van egy telefon amely hasonló specifikációval van megáldva és közel azonos árban van csak az 5.5inches). Nem egyszerű a választás mert mindkettőről többségében jókat lehet hallani de sajna idehaza valszeg még nincs senkinek ilyenje vagy ha igen akkor nem irogat ide róla nekünk.
nem tudom nem e ütközik szabályzatba az eladó külső linkje, ha igen akkor elnézést érte.https://www.aliexpress.com/item/3GB-RAM-IUNI-U3-5-5-2560x1440-Full-HD-32GB-ROM-Snapdragon-801-13MP-4G-LTE/32738506976.html?spm=2114.01010108.3.26.mTot8i&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_4_10065_10068_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10099_10078_10079_10077_10073_10100_10096_10070_423_10052_10050_424_10051,searchweb201603_8&btsid=14c489c4-6629-431b-9c22-ba632d204faa
Üdv Gábor...
-
gettno
tag
Sziasztok!
Kerestem valami szép és olcsó, de erős phabletet. Vajon megtaláltam?
Hazai oldalon nem találtam bővebb leírást, véleményt, de hátha valakinek már van.Usd
Leírás:
Basic Description
Model PPTV KING 7
Band 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/900/1900/2100MHz
4G: FDD-LTE B1/B3/B7
Sim Card Dual SIM: Micro SIM + NANO SIM / TF-card
(One other SIM slot can in combination with one NANO-SIM card or One TF Card Be Used)
Style Bar
Color Gold, Silver
Shell Material Metal and Plastic
System
OS Android 5.1
CPU 64bit Helio X10 MTK6795 2.0GHz Octa Core
ROM 32GB
RAM 3GB
Card Extend Yes, support external TF card up to 128GB
Screen
Display Size 6 Inch
Type 2.5D IPS Multi-touch screen(capacitively)
Resolution 2560*1440 pixels
Support Format
Video File Format MP4/3GP/MPEG-4 Etc.
Audio File Format MP3/ACC/AAC+/WAV/AMR
Earphone Port 3.5mm
Cable port Micro USB
Connectivity
Data transfer USB/Bluetooth
Mobile internet WAP/WiFi
General
Camera/Picture Resolution Front: 8MP camera
Back: 13MP PDAF camera
Supports AF, Flashlight, Continuous shooting
Language Multi-language:
English, German, Spanish, Italian, French, Portuguese, Russian, Thai, Arabic Turkish, Vietnamese, Malay, Modern Greek, Chinese (Simplified), Chinese (traditional Chinese) And So On.
(More details please refer to the screenshots)
Message SMS/MMS
Input Handwrite/Keypad
GPS Yes, Build in GPS
WIFI Yes
Bluetooth Yes, Bluetooth 4.1
HiFi Yes
Gravity Sensor Yes
Distance Sensor Yes
L-Sensor Yes
Wireless AP Yes
Notification LED Yes
Built-in Google play Mall Yes
Dimensions 158.4x82.7x8.65mm
Net Weight 184g
Battery 3610mAh battery, Built-in
Other features 3G, 4G, GPS, Bluetooth, Email, Messaging, wallpapers, calendar, calculator, clock, camera, etc
Package included 1 x PPTV KING 7 Smartphone
1 x User Manual
1 x Card PIN
1 x Data Cable
1 x Charger
Note: This product will be shipped with adapter plugs for the country of the buyer.
Antutu: 55.000 körül
Ára: jelenleg 120 UsdHa valakinek már van esetleg, szívesen olvasnék tapasztalatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- PS Plus előfizetések
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest