Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Vannak videók, amiket mintha sokkal rosszabb minőségben vagy felbontásban játszana le. Még csak nem is folyamatosan, hanem szaggatottan. Emlékeik szerint korábban normálisan játszotta le őket a potplayer. Az újratelepítésnél biztos vagyok, minden kodeket telepítettem, az opcionálisakat is. 0-ról telepítettem újra.
Valamit át kell állítani a beállításokban, ugye így van? Mit kell csinálni?
Talán a default beállítás, hogy van videókártya ami valami számítási műveletet elvégez? Nos, nekem nincs videokártyám, az Intel i3 CPU integrált videokártyája csinálja a képet. Mivel a CPU-ban nincs RAM a kép előállításhoz ezért az alaplapon lévő RAM-ot használja. Ennél többet nem is tudok, hogyan jön létre a kép és mozgókép a monitoron.
(Megszoktam, megszerettem a PotPlayer-t, csak a Beállítások egy labirintus, elveszek benne, nem értem a zsargont.)
más
A kedvenc skin-em nincs benne az új telepítésben. Van Backup HDD-m. Talán ott megvan a régi skin. Ha onnan a nem tudom melyik mappából átmásolom az új telepítés megfelelő mappájába akkor újra használhatom a régi skin-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest