- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2025: A headset, ami megmentett egy házasságot
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
Na ránéztem hát a fene az ízlésed
Ez valami alvásszimulátornak készült szerintem. Amíg láttam addig nem akadt, nem volt vele semmi gond. Nagyjából addig láttam amíg Bruti kerekesszékbe ültette a másikat és elkezdte feltolni az emeletre.https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
kigyi_23
addikt
-
kigyi_23
addikt
-
kigyi_23
addikt
10 bit engedélyezve van, de amúgy nem nézek HDR tartalmakat (próbáltam vitte, de engem nem érint ez a része). Képfreki automata beállításon a tartalomnak megfelelően választja ki, ha nem így van akkor úgy láthatod, hogy akad. Nagyon szerintem nincs más beállítás ami befolyásolhatná a lejátszást (nem is nagyon emlékszem rá, mert amikor megvettem évekkel ezelőtt akkor beállítottam és megy nem foglalkoztam vele mivel nem volt gondom sem). Egyedül a hangsávoknál állítottam talán valamelyiket arra, hogy a popcorn kódolja, mert azt az erősítőm nem szerette, de amúgy a többit csak átengedem.
Most Nvme-USB kombóban megy hihetetlen, de ezzel még gyorsabb nem értem mi az oka, de amikor csak úgy pörgetem a listát ami a tárolón van az itt villám gyors még a sata-s belsőhöz képest is sokkal gyorsabb és pontosabb. Semmi várakozás azonnal pörgeti a listát, lép a könyvtárakba instant.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Automata kávégépek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Politika