Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrb
aktív tag
Szerintem nem a kijelző rossz, hanem a betűk és számok kicsik. A Garminnál legalább figyeltek erre, illetve az inverz képernyőn jobb a kontraszt.
Ez ugyanaz a 240x240 MIP LCD, mint amit az összes új Garmin, Polar órán találsz. Minél több a fény, annál jobban látszik. Sötétben viszont kell háttérvilágítás, és akkor sem lesz szép.
Ps: A Nightly Recharge és a részletes alvásmonitorozás (folyamatos pulzusmérés esetén) a Vantage-on is elérhető. -
ronin6_73
csendes tag
Megjelent és meg is vettem, kipróbálom, tesztelem az újdonságokat.
Kinézetre egyértelműen koppintása a Suunto 9-esnek, tudása viszont bővült a Vantage V-hez képest, de valamit nem tettek bele pl. Ortostatic Test (van benne helyette Fitnesz Teszt)
Nightly Recharge
Személy szerint nekem nagyon tetszik az alvás monitorozás és feltöltődés figyelő, igaz az elöző modellekben is megtalálható volt az alvás figyelése, de itt továbbfejlesztették és nagyon részletes információt kapunk a esti alvás minőségéről (és nem csak a net-es felületen hanem az órán is vissza tudjuk nézni mi történt este míg aludtunk).Fuel Wise - "szolgáltatás" beállítást még tesztelem, nézegetem ,próbálgatom.Terepezni már 2x elvittem.
Ultra Long Battery Life
Akkuidőre írták a doboz hátulján, hogy "Ultra Long Battery Life" ami minden esetben függ a használattól. Eddig 2 nap alatt 2x futottam, 24 órás pulzusmérés, alvásmonitorozás és az összes értesítés be van kapcsolva.
Már most kijelenthető, hogy 2020-ban kiadott óránál nem értem miért nem tettek bele egy AMOLED, OLED kijelzőt vagy egy LCD panelt ? Értem én, hogy ULBL (Ulatra Long Battery Life) de azért azt is nézzék már meg, hogy napfénynél láthatatlan a képernyő .........vagy én öregszem ?További infók, teszt a blogomban és a Youtube csatornámon.
Új hozzászólás Aktív témák
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest