- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
Aktív témák
-
osonte
őstag
Igen megvettem, X6 Pro-t tölti 90 Wattal és mellette van egy gyári Xiaomi 67 Wattos töltő (az még a telefonhoz járt a dobozában), direkt megnéztem és ugyanaz a gyártás, ugyanott van öntve a műanyag burkolat és a kis logókat is összehasonlítottam megvan rajta mind, ugyanott. Vettem már hamisított töltőt, fele annyi logó volt rajta + annak a kábele is nehezen volt bedugható vagy lötyögött és ennek precízen bepattan.
Szóval én gyárinak észlelem minden vizsgálódás alapján.
Felűl a gyári 2éves Xiaomi 13 (67W) és alul az új 90W-os töltő: [kép] .Nekem még úton van az F7, remélem megjön Kínából, de ahhoz is ez a töltő kell.
Sőt még a más márkájú PD-s eszközöm is kiírja vele, hogy gyostöltés (iBasso DAP-om).
Aktív témák
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Beszámítás! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512GB,Átlagos,Dobozaval,24 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Sony Bravia K-65XR90 - 4K HDR Google Mini LED TV - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 256GB karcmentes 99% akku (281 ciklus) 2026.06.02.-ig gar
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest