- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Adikosa
tag
válasz
doongoo #3095 üzenetére
Minden oké, jól működik a rendszer. Visszaállítást nem csináltam, most nem fér bele nekem újraállítgatni minden appot, de a biztonság appon belül azért végignyomkodtam a tisztító dolgokat hátha számít. De aztán már ilyen akadásokat sem veszek észre, szerintem beállt minden, a Redditen írt bugokkal meg aztán végképp nem találkoztam. Akkuidő nem változott, nekem HO1-en sem volt túl jó, így most sem az, de a gyorstöltés valamennyire kárpótol.
-
Adikosa
tag
Nekem feldobta most a 2.0-t
-
Adikosa
tag
https://mifirmware.com/poco-f5-firmware/
Itt már fenn van a Global 1.0.2.0 UMRMIXM ROM, letöltöttem, próbáltam manuálisan betallózni updaterben, de azt írja csak Béta programban részt vevők telepíthetik. -
Adikosa
tag
válasz
Fitzgerald #1637 üzenetére
Miui-n nincs ott szürkén se a 4K 60 FPS. Egyébként Globál verzióra kaptad meg az OTA update-et?
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1291 üzenetére
Forintban terheli meg a kártyát csak mikor hozzáadod be kell állítani huf-ra, sőt, ha külföldön vásárolsz vagy online más pénznemben, akkor ő elvégzi a konvertálást egész jó árfolyamon és a kiválasztott kártyát akkor is forintban fogja csak terhelni.
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1289 üzenetére
Esetleg a Curve lehet megoldás, én így használom a Raiffeisen kártyát mobilfizetéssel. Curve-köz kapsz egy új kártyát amit be lehet tenni Google walletbe, a rafis kártyát meg be kell regisztrálni a curve applikációba - máris megy a Google pay.
-
Adikosa
tag
válasz
WhiteWalker #1156 üzenetére
Nekem még papír se volt, csak a csomagoláson lévő QR kódot beolvasva láttam hogy gshopperhez van köze. Úgy tűnik, hogy ez csak valami ajándék a rendelés mellé, de valamiért külön csomagba küldték el.
-
Adikosa
tag
válasz
WhiteWalker #1153 üzenetére
Ezek szerint még mindig a yunexpress/dpd kombóra kell várnunk hogy elinduljon a sorting facility-ből (remélem)
-
Adikosa
tag
válasz
7Heads Drago #1149 üzenetére
Nekem hozott az express one egy usb-s porszívót, amit nem is rendeltem, hát nagyon remélem ez nem a telefon helyett van.
-
Adikosa
tag
Hamarosan megérkezik az F5-öm, már megvolt a custom clearance
Ha jól tudom Global ROM lesz rajta ha Gshopperes, de kérdésem lenne, hogy ha EEA ROM-ra váltanék lesz-e bármi előnyöm a következők miatt:
- Widevine L1 támogatás
- Központilag kikapcsolható hirdetések
Vagy ezek a Global-on is megvannak?
Meg ha mondjuk Andorrára váltom a régiót, akkor jobb lesz a hangerő EEA romon is vagy csak globalon?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest