- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
Terentius #1736 üzenetére
A normál néma módban ilyen nincs szerintem.
Viszont a DND (do not disturbe) mód tudhat hasonlót ("ne zavarj" magyar fordításban azt hiszem)
Nekem így éjjel nem csörög ki senkinek (még a teló kijelzője is sötét marad híváskor), csak pár rokonnak, akik benne vannak a kedvencekben...névjegyek között kell kedvenceket hozzáadni.
Ez utóbbi fontos eleme ennek.Próbáld ki otthon ezt, mielőtt élesben esetleg használnád
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Terentius #1684 üzenetére
Hát sajnos nem mindenbe engem pl már azzal felmérgelt egyszer,hogy az ébresztőt mikor beállítottam aztán elméletileg kikapcsoltam nem is jelezte,hogy be van kapcsolva pedig bal fent ott szokott lenni az órajel ha be van kapcsolva é.Mikor azt hittem kikapcsoltam elkezdett ébreszteni.Meg elsőnek a widgeteket is nehezebben találtam meg jó apróságok csak elsőre bosszantóak de majd holnap kicsit többet nyomkodom a telefont és átbogarászom az egészet.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Terentius #1111 üzenetére
Ezek szerint ha te 2 hét alatt megkapod és elégedett vagy vele és írsz egy hsz-t a topikba az rendben van. Ha én 3-4 hét után az menjen a postás topikba. Köszike
Nem lenne itt ennyi hsz, csak ugye mindenki megszólítva érzi magát és beszólogat. Felőlem is lapozhatnánk. De ha lesz még 10-20 fórumozó ezzel a problémával, akkor biztos lesz 10-20 valaki aki válaszol.
A postás topikban ezek szerint mindenki a GShopper-ről rendelt? Mert ha nem akkor csak a nagy szürke ködbe lövöldözne az ember. -
Pityu.
nagyúr
válasz
Terentius #915 üzenetére
Hova akarsz időt állni?Pár hónap és egy telefon elavult jön az új megcsinálják,hogy cserélje az ember,Ma nem időtálló van hanem fogyasztói társadalom.
Ami nekem is meglepő volt ebben a telóban,hogy poco x3 pro után a gyári kamera jobb képet lőtt.Gcamot anno azért is szerettem volna mert van benne raw lehetőség és azon még lehet dolgozni,de azért azt mondom általában azért jobb a fotó gcammal de a gyári se rossz most ha tényleg azt nézem.Pár képet lőttem 64 megapixelben gyári alkalmazással az se rossz fixen tartott telefonnal.
-
-
Moki2
aktív tag
válasz
Terentius #618 üzenetére
Xiaomi.eu romnál nem tudom mire gondolsz bloatware-nél . Én amazfit stratos3 miatt zeppet használom . Meg digi kártya miatt hasznos pl , hogy eu romban van helyi roaming is beállításban nem csak nemzetközi és ki lehet kapcsolni akubeállításoknál az éjjel kapcsolja le wifi-BT-értesítéseket funkciót is. Na ezt nem találtam gyári romban(az meg egyedi preferencia , hogy szeretem super wallpapert is 😆)
-
pcnet
addikt
válasz
Terentius #463 üzenetére
Én múlt hét kedden rendeltem, most szerdán kaptam meg. Egy hét volt az egész. Rendelés után 2 nappal adták fel, onnan pörögtek már az események. A repülő direktben Budapestre hozta, azt hittem majd valami Kelet-európai központba fog befutni és onnan kocsikáztatja a DPD. Vasárnap délután szállt fel vele a gép, este már landolt Pesten, másnap jött email, hogy felvette a DPD, másnap meg jött az email, hogy 10-11 óra körül hozza a futár. Pikk-pakk ment a dolog.
-
Carline
őstag
válasz
Terentius #463 üzenetére
Volt akinek egy hét volt a szállítás, nekem a megrendeléstől 18 nap.
Bootloader feloldása 168 óra várakozás után lehetséges. Ez ennyi már elég régóta, volt akinek valamiért több is volt.
Xiaomi.eu romból csak stable van az F5-re. (én jobban szeretem ezt, mint hetente újból rakosgatni a weeklyt) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megint telibe találta a Poco a középkategóriát, de most is van bökkenő.
- Riasztó topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali játékos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Video konvertálás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest