Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- One mobilszolgáltatások
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kori_27
csendes tag
Ja, és még 1 dolog... Az az ellenállás ott a telppel sorban... Igazából megmértem, és az értéke 2-3 ohm körül van, így meg én nem hogy a kimenő teljesítményt nézve, hanem semmilyen formában nem látom értelmét. Mindenesetre kisöntöltem, és ha van is változás nincs olyan műszerem, amivel a plusz tíz méter lefedettséget ki lehet mutatni

Szerintem az lehet így jó tesco-s márka lévén, hogy a tervezés végén kiderült, pártíz miliwatal túllépték az 500-at, és belehánytak egy ilyet... Fogalmam sincs mire lehetett jó...
Mindenesetre így is betiltották, úgyhogy mind1
Ha esetleg lenne még tanácsotok, amit felhasználhatnék úgy, hogy kinézeti változás ne nagyon legyen, szívesen várok minden ötletet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
*off-topic* Már sokszor hallottam, hogy a régi 450-445 MHz-es tartományban működő táskás mobilok átalakíthatók PMR sávú adóvá. Nekem is van egy ilyen működőképes telóm, és bárki ötletét szívesen venném, aki esetleg értene ilyesmihez... offtopic lévén akár privátban is írhattok, de mégis csakPMR téma, szerintem ide is jöhet. Előre is kösz mindent. ***
Új hozzászólás Aktív témák
- DIY prémium tápszűrő
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)