Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci9
tag
válasz
albinolynx
üzenetére
A rajzodat nem néztem...
Nekem működ többfajta 485 átalakítóval, volt házigyártmány is, mostanában Schneider usb-485-el használom, bár elég ritkán. Nem mindig megy elsőre, de teljesen jól használható.
2 drót (azaz madzag) van bekötve.x86 nem?
-
Szirty
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Szevasz albinolynx!
"Értem. Ez a leglényegtelenebb része a számomra. A többi fennmaradó kérdésben tudsz segíteni?"
Értem. Nos én nem tudom mi a lényeges és lényegtelen neked, mert nem közölted.
De ezt nem is próbáltam mérlegelni.Egyszerűen csak megpróbáltam segíteni a célod elérésében.
Ugyanis ha natív MicroWin-t használsz, akkor sem virtuális gépre nincs szükség, sem XP-re (legalábbis emiatt). Ezzel a felállással a többi kérdésre nem kell már válaszolni, mert azok egyszerűen fel sem merülnek.
Sajnálom ha ez a megoldás nem felel meg, azt már neked kell tudni miért.Egyébként nem esélytelen virtuális gépből soros porttal kimenni fizikai interfészre (akár még USB-sre sem), de mivel ezt az összeállítást így ahogy leírtad még sosem próbáltam, nem írtam rá semmit.
Használtam már virtuális gépen S7 szoftvert, de az nem Virtualbox volt, hanem MS VM.
Van RS485 átalakítóm, de nem az Ebay-en vettem.
Használtam már virtuális gép alatt futó S7 programot, de az nem MicroWin volt, hanem Step7.
Használtam már virtuális gép alól host-ra dugott interfészt, de az nem RS485 átalakító volt, hanem PC adapter USB.Részemről ezzel a válasszal kell beérned...
-
Szirty
őstag
válasz
albinolynx
üzenetére
Helló
A Micro/Win V4.0 SP9 működik Win7 64 biten! (V4.0.9.25)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest