- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabest
tag
Még egyszer leirom akkor!
Van egy használt OP, amin van valami, amit le kell mentenem.
Van egy kicserélendő OP(nem ugyanaz amit előbb irtam) ezen szintén van egy futó projekt, ami megvan PG-n is!Előbb irtam hogy CSAK MPI játékos!
Ha kiválasztom a transzfer MPI módot a projekt menüjéből elfogadom enterrel, újraindul az OP, világít minden gomb, és bebootol és ott akkor irja először a felső sorába hogy startup key, majd továbblép, és irja hogy up+ESC-et nyomjak, de a transfer failed....aztán bejön valami szinte üres kép, de még megint nyomom a fel+ESC-et , akkor jön be az ahol be tudom állítani az átvitelis sebességet Baud-ba, majd ha azt enterrel elfogadom szintén újraindul...
Tudom hogy jó a te leírásod, de soros porttal nem tudok dolgozni mert mint már irtam CSAK az MPI játékos.
Honnét tudom hogy a transfer módban vagyok?? Ha leokézom, újraindul és vár amíg esc-el ki nem lépek abból a módból, és ez alatt kell hogy elvileg le tudjam menteni a projektet az OPről?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZOTAC GeForce RTX3080 AMP HOLO LHR 10GB Dobozos
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
- Eladó GIGABYTE Z790 GAMING X AX Alaplap!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest