Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Sziasztok!
Látom a Ph-n is vannak kollegák ha nem is nagy létszámban. Én még egy zöldfülű villamosmérnököcske vagyok(1.5 év a szakmában), még egy pár évig az is maradok asszem
Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!
Ha bármi bajunk volt Omron cuccal ugortak hogy megoldják, na ezt a Siemens-ről nem lehet elmondani. Nem tudom hogy ez Mo.-ra érvényes csak vagy az egész világon.
Ennyit a Siemens-Omron vitáról részemről, mindenki azt használja amit szeret vagy amit a vevő kér

Üdv Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Everest / AIDA64 topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- További aktív témák...
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Akko, Gateron, Haimu x Geon kapcsolók
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!