- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pelmo
csendes tag
Sziasztok!
Látom a Ph-n is vannak kollegák ha nem is nagy létszámban. Én még egy zöldfülű villamosmérnököcske vagyok(1.5 év a szakmában), még egy pár évig az is maradok asszem
Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!
Ha bármi bajunk volt Omron cuccal ugortak hogy megoldják, na ezt a Siemens-ről nem lehet elmondani. Nem tudom hogy ez Mo.-ra érvényes csak vagy az egész világon.
Ennyit a Siemens-Omron vitáról részemről, mindenki azt használja amit szeret vagy amit a vevő kér

Üdv Laci!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostanában az adatgyűjtés mezején vadászok de foglalkozok PLC-vel is. Legutóbb Omron CJ1M-el foglalkoztam, nekem szimpatikusan tűnt a programozása. Siemens-el csak a suliba találkoztam hát annyira nem lettem szerelmes bele...A cég ahol dolgozok Omron, Telemecanique valamint Siemens PLC-kel dolgozik. Nemhiába említettem a Siemenset utoljára...ez a sorrend nálunk ha egy feladatot meg akarunk oldani. Csak ha a vevő kéri akkor használjuk! Tapasztalt kollégáim (8-20 év a szakmában) a Siemens-el ált. szivtak pl. kapcsolat az egyes egységek között, támogatás mint olyan nincs a Siemensnek Mo-n, egy floppy-n lévő drivert 4 hét alatt akartak megküldeni nekik egy pár éve, az Internet az nem volt nekik megfelelő!
Áll a projected ilyen szivások miatt, gondolom nem kell ecsetelni anyagiak oldaláról!