Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
eSZeL
csendes tag
Sziaztok!
Ahogy így nagyjából visszaolvastam sehol nem láttam, hogy valaki esetleg foglalkozik e Unitronics PLC-kkel. A programozás nagyjából már megy vele grafikonrajzolás PID és egyéb nyalánksáok viszont a RS 232 illetve 485-ös kommunikácios részen vannak elmaradásaim. Igaz eddig nem is nagyon foglalkoztam vele. A kérdésem sikerült e már valakinek ezzel a típussal vagy még nagyon gyerekcipőben jár a dolog?
Ha sikerült akkor némi instrukciót szivesen fogadok és hogy esetleg mik a rendszer hátulütői.
Továbbá részben a témához vág, hogy sikerült e már valakinek PLC-s webservert csinálnia? Ezt ugy értem, PC-vel kiolvassa az adatokat a PLC-ből és azt lekezeli esetleg honlapba beilleszthetővé teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5511 i7-11800H / RTX 3050 Ti 4GB / 16GB RAM / 512GB NVMe 15,6" FHD 120Hz WVA
- Eladó Apple iPhone 11 128GB piros (PRODUCT RED) színben
- Samsung Galaxy S25 512GB HIBÁTLAN!ÚJSZERŰ!Kártyafüggetlen
- Iphone 13 White 128Gb újszerű állapot, független
- ELKELT - Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/512GB - Újszerű, Független, Ezüst - 1 év garanciával
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest