Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csbeci
tag
Írtam neki, köszönöm szépen!
-
csbeci
tag
Igen zölden villog a kis led az elején. Aztán kattan egyet és újra indul. Már beszéltem egy szervízzel azt mondták vezérlőpanel gondja lesz ami lehet javítható kb 100-150ezer forint
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Igen sikerűlt kireszetelni, menti is egy darabig, de aztán újra előjött a probléma. Nem tudom mit csináljak.... -
csbeci
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Van egy 65VT60-as TV-nk 7éves eddig semmi baja nem volt. Tegnap filmnézés közben egyszer csak kikapcsolt majd vissza és a kezdő “Viera” logónál megáll. Nem reagál semmire csak a feket háttér és a logó kb 5-10 perc után újra indul és ugyan ez. Szerintetek mi lehet a baj? Ha szervíz akkor hova kell vinni? Tanácsokat, segítséget előre is köszönöm! Szép napot! -
csbeci
tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy megint a fali konzollal jövök, de a Stell SHO1004s-re az van írva, hogy 60'' ig, de max 80kg, rátehetem nyugodtan a 65Vt60-at nem fog leesni?
köszönöm
-
csbeci
tag
válasz
DM-Fan #77346 üzenetére
Egy ilyet kapnék ajándékba: http://www.meliconi.com/en/prodotti/audiovideo/supporti-da-parete-per-tv/supporto-staffa-parete-muro-tv-slim-50-80-pollici-sottile-fisso/
De ahogy nézem a Vesa szabvány miatt nem jó a 65vt60hoz mert az 684mm széles ez meg csak 600mm ha jól tudom. -
csbeci
tag
Sziasztok!
65VT60-at szeretnék feltenni a falra. Ezt a konzolt néztem ki, ha minden igaz jó is hozzá:
http://www.meliconi.com/en/prodotti/audiovideo/supporti-da-parete-per-tv/s800/vagy ez:
https://www.vogels.com/en-hu/c/wall-1305-flat-tv-wall-mount
Tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv
-
csbeci
tag
Sziasztok!
50GT50-nél mitől van az, hogy kikapcsolt állapotban hol pirosan, hol narancssárgán világít az állapotjelző led? Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Sikerült ma beköttetnem a digit, de egy olyan gondom lenne, hogy a VT60 nem találja a digitális adásokat, csak az analógot. Olvastam itt a fórumon, hogy egy gyári visszaállítását kell csinálni és bejelölni a DVB-c-t, de akkor nem veszik el a kalibrálás amit János csinált? Segítséget előre is köszi! Üdv
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami jó külső vinyót VT60-hoz? Köszönöm
-
csbeci
tag
BBéci javaslatára beszerezték egy Isotek Mini Mirat egy Isotek EVO3 Premier tápkábellel(65VT60 hoz). Majd beszámolók a tapasztalatokról a hétvégén.
-
csbeci
tag
Sziasztok!
A hétvégén megvettem ezt a blu-rayt az MM-ben: http://xpress.hu/xp/prod.asp?PID=21970&VID=066-1525908-73090668852271661 A csávó azt mondta, hogy ez csak 4K-s tvn jó (Nekem 65VT60-am van), mondom nem baj, kíváncsi vagyok, hogy tényleg olyan mintha egy akvárium lenne a tv. Nekem nagyon bejött gyönyörűek a színek, tök jó zene megy alatta. Úgy lenne az igazi ha a falon lenne a tv, de helyhiány miatt maradt a talp
. Van ilyen Blu-ray még kandallósba meg kisállítosban is. DM-Fantól kérdezném, hogy beszerezte-e már a Gravitációt, meg a Philips kapitány című filmeket, és mi volt a véleménye?
Mennyi üzemóra után lehet Jánost hívni kalibráltatni?Üdv
-
csbeci
tag
Poplacsek! Gratulálok nagyon jól néz ki az összeállítás! A lakáskúltúrába is beküldhetnéd! Nekem is 65VT60-ám van, de helyhiány miatt nem tudom feltenni a falra. Tényleg milyen fali konzolt érdemes venni? Anyumnak adtam a régi lecserélt 50VT50-ér és azt akarom nála feltenni a falra.
-
csbeci
tag
válasz
mamago1972 #60552 üzenetére
Gratulálok, sok örömöt hozzá!
-
csbeci
tag
Segítséget, majd fogok kérni az optimális képminőség beállításához
. Legelősször rákötöttem a pst és nyomtam egy fifat
hát nem kellett közel ülni a tv-hez, nagyon jó volt ilyen nagyban játszani. Filmek közűl Blurayen betettem a Skyfalt
-
csbeci
tag
Egy 9 személyes kisbuszok van, kivettem a 3. üléssort és pont befért
. Gyűjtögetettem rá, csak eddig nem mertem megvenni
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Hunspikey és DM-Fan, tanácsai után ma bementem a hengermalom úti Panasonic boltba és elhoztam egy 65VT60-at. Tényleg nagyon nagy a doboza a feleségem segítségével tudtam csak bevinni a garázsból a szobába
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Az új 65VT60 tulajok bennem is elindítottak valamit, hogy lecseréljem a nappaliba az 50VT50-t. Érdemes rá beruházni, így hogy már nem fognak plazmákat gyártani, és jönnek a 4K- tvk? Előre is köszi a tanácsokat üdv
-
csbeci
tag
Sziasztok!
VT50nél, hogy tudom az annyit beszélt PRO módot előhívni? Jelenleg a THX cinemat használom.
köszi
-
csbeci
tag
Sziasztok!
DM-Fan-tól szeretnék kérdezni.
Az egyik, hogy van egy Panasonic TXP50VT50 tvm. Szoktam rajta xboxxal játszani, ami most egyből rá van kötve a tvre, de van egy Onkyo SR TX-608 erősítőm, érdemesebb inkább az xboxot az erősítőbe bekötni és onnan a tvre?
A másik 3d-s blu-ray lejátszó vásárlás előtt állok, kinéztem eztNKYO BD-SP309 3D képes Blu-Ray lejátszó, és ezt: DMP-BDT500EG - Panasonic - FullHD 3D Blu-ray lejátszó. Véleményedet és segítségedet előre is köszönöm. Üdv
-
csbeci
tag
Szülőnek adtam a dvd felvevőt, hogy szerdánként a Dallast fel tudják venni, de így nem megy nekik
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Van egy Panasonic DMR-EH55-ös asztali merevlemezes dvd felvevőm és egy olyan gondom van vele, hogy hangolásnál minden csatornát megtalál kivéve az RTL Klubbot nem. Van valakinek valami ötlete? Segítségeket előre is köszönöm sziasztok -
csbeci
tag
Sziasztok!
DM-Fantól kérdezném, hogy van egy 50vt50-es panasonic tvm, és a Blu-ray lejátszó erősítőn keresztűl csatlakozik a tvhez. Most a HDMI1 be van az erősítő bekötve. Pár hozzászólással előrébb írtad, hogy mi a különbség a HDMI-k között. Kérdezném, hogy akkor inkább tudgjam át az erősítőt a HDMI-ARC csatlakozó aljzatba? Üdv -
csbeci
tag
Köszönöm a gyors választ
-
csbeci
tag
Köszönöm hunspyke! Még annyit mondja meg nekem, hogy a képernyő beállításoknál van egy egyéb beállítások almenü is és ott pedig van a (most nem vagyok a tv előtt) valami frame con... valami amit még be lehet állítani. Azt milyen értékre állítottad nekem most Maximumon van. Üdv
-
csbeci
tag
Sziasztok!
Janos666-tól kérdezném, hogy a hétvégén boldog tulajdonosa lettem egy Tx-p50vt50-nek
és olvasgatom itt a fórumot, de ezt a kalibrálás dolgot nem értem amit te szoktál csinálni. Mit jelent ez? Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen routert?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.