Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz
longue #67844 üzenetére
Ez is egy megoldás, de nálam az erősítő több szempontból is a rendszer központja, szóval én meg azon nem akartam/akarok majd spórolni. A Pioneer BD-vel meg teljesen elégedett vagyok, abszolút a legjobb ár/érték arányú lejátszó, ha csak az alapfunkcióra van szüksége az embernek. Az SACD-lejátszást pl. nálam is más eszköz oldja meg, mert ott tényleg erősen kompromisszumos lenne a Pioneer BD-lejátszó (bár képes rá, csakhát HDMI-n keresztül, PCM-re átnyomva mégiscsak a lényege veszne el a dolognak, így az valóban felejtős - ráadásul állandóan állítgatni kéne bitstream-ről konverzióra az SACD-hallgatás előtt, aztán meg vissza, tekintve, hogy a filmek hangját meg mind bitstream-ként kell továbbadja az erősítő felé - na ez így nagyon nem lenne pálya). Nem tudom, használtad-e már az Oppo-t SACD-lejátszásra? Na, ott meghallgatnám a DAC-ot. Korábbi Oppo-kban nem volt rossz!
-
patakidr
aktív tag
válasz
longue #67390 üzenetére
Ja: 50ST50...
Sávosodás miatt a második cseredarab...
Jelenleg 2 pixelhibával, ami a vételkor még nem volt...
Meg egy szép "AP" ghost (Lehet, hogy beégés.)Szóval ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ez a technológia is komoly hátrányokkal küzd, s jelentős engedményeket kíván!
-
Viktor81
senior tag
válasz
longue #66467 üzenetére
Szia !
Mekkora a VT ? - mert nekem is van es Hunspikey ill. DM-Fan kollegaval egyetemben azt tudom mondani, nem latom ghostolni a panelt... Pedig a GT50 ezen a teren nem muzsikalt tul jol, szoval tudom, mirol beszelek. Meg javaban bejaratos az enyem (kb 100 ora van benne), de meg nyomat sem lattam ghostnak... (nyilvan nem probalom tudatosan eloidezni, de a GT50 eseteben eleg volt egy perces pillanat allj es latszott is a az allapotjelzo, vagy egy-ket perc menu szinten, az RTL logorol nem is beszelve...)
Udv.: Viktor
-
válasz
longue #66464 üzenetére
"Sajnos nem."
Ez most arra válasz, hogy "Vagy venni kell VT60-at, az állítólag már kevésbé ghostol."?
Ha igen, akkor az ellentmond az eddigi infóknak, miszerint alig-alig találkoznak a fórumtársak ghostal a VT60-on. Nekem sajnos ezt nem volt lehetőségem megtapasztalni, hunspikey kolléga VT60-át láttam egyedül, ghost-tesztelésre már nem jutott idő. De elég sokan, elég egybehangzóan állítják, minimálisra csökkent a mértéke.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
longue #65556 üzenetére
Küldeni kellene nekik egy e-mail-t. Kíváncsi lennék, az RTL mit szólna ahhoz, hogy a nem plazma-barát logójuk miatt nézzük a legnagyobb konkurrensük műsorát.
Lényegében hidegen hagy amúgy, mert alapvetően nem sokat tévézek, és akkor is vegyesen mennek az adók, de azért gáz, hogy vannak ilyen makacs képelemek, amik így nyomot hagynak a tévén. Meg az is gáz, hogy ez még a 2013-as modelleknél is előfordul.
-
Gyulus76
aktív tag
válasz
longue #65541 üzenetére
Most nyomattam egy kis hangyák háborúját a nap folyamán. Sajnos a tévén közvetlenül nem megy, mert ha nincs jel, lekapcsolja a képet, de külső tunerrel megoldható. Úgy látom, hatékonyabban halványítja a logó nyomát, mint a fehérmosás. De egyelőre még nem sikerült teljesen eltüntetni, pedig a PV70-nél az ilyesmire néhány perc hangyaháború is bőven elég volt. Lehet, hogy nem véletlenül került bele az új Panasonic plazmákba a fehérmosás? Merthogy 7 éve tényleg nem volt rá semmi szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest