- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Akkor neked bizonyára jobb a szemed az átlagnál vagy nagyon közelről nézted ... kollegám most vett egy 106-os full hd lcd-t, volt pár vendége az ünnepek alatt, senki, mondom, senki nem tudta megkülönböztetni a 720p-t a 1080p-től 3 méter fölött, de 4-5 méterről már a sima dvd-től is sem (pedig blueray volt a 1080p source, nem agyontömörített mkv).
Én magam haverom 1080p plazmáján néztem a Planet Earth 720p és 1080p változatát, ő kapcsolgatta a sourceot, aztán csere ... az eredmény ugyanaz... amikor itt a fórumon ezt a cikket belinkeltem, vki másnak 106 centis full hd lcd-n pontosan ugyanez volt a szubjektív tapasztalata. Te meg ahogy látom, egy Pana full hd tévét hasonlítottál egy LG-vel, ráadásul a minőségre és a színmélységre panaszkodtál ... ezek közül melyiknek van köze a felbontáshoz? Sztem nézz meg egy full hd tv-t 720p és 1080p soruce-szal és próbáld észrevenni a különbséget 3 méterről, ha igazán objektív összehasonlítást akarsz. (persze a 1080p tv-n a 720p kiscivel jobb lesz, mint a 720p tévén lenne, mert ugyi felskálázgatja magának, de még mindig közelebb leszel az igazsághoz, mint két totál különböző tévét összehasonlítva, amik nagy valószínűséggel beállítva sem egyformán voltak)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest