Hirdetés

Aktív témák

• tibor.sz

tag

válasz salapp #50164 üzenetére

Tegnap, amikor beüzemeltem a tyúkkábelt, esett is (na persze nem dézsából) és szél is fújt (na persze nem orkánszerű).

Persze értem amit mondasz. Majd kiderül. Nyilván egy beltéri antenna (5.000 Ft-ért már lehet kapni Funke-t), nem fog a földhöz vágni, az viszont jobban zavarna, hogy még annak is külön tápot kell adni, mert tudomásom szerint (innen a fórumról tudom) a Pana tv-k antenna bemenete nem adja ki az aktív beltéri antennáknak szükséges 5V-ot. Szóval még több kábel, amiből így is van gazdagon.

A UPC HD-s beltéri egység mellett amúgy sem fogom túl sokat nézni a mindigtv-t, csak egyszerűen kipróbáltam.

Mellesleg most van egy akció akit érdekel (bár ehhez meg gondolom conax modul is kell):

Amennyiben 2011. november 20-a és 2012. január 10-e között vásárol MinDig TV Extra elıfizetıi kártyát nem
    tartalmazó* MinDig TV matricával ellátott vevıkészüléket (kártyaolvasóval ellátott dekódert vagy
    televíziókészüléket, a matricás készülékek listáját megtalálja a honlapunkon: http://mindigtv.hu/vevoeszkozok), és
    visszaküldi az üzletben kapott számla másolatát a „Digitális Átállásért” Nonprofit Kft. címére, abban az esetben
    egy MinDig TV Extra kártyát kap. Ezzel a kártyával a MinDig TV hét szabadon fogható csatornája mellett egy
    hónapon keresztül elıfizetési díj nélkül nézheti a MinDig TV Extra Alap mősorcsomagjának 10 csatornáját is.

Aktív témák