- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Egész biztos, hogy 150 órás játékokat akarunk VR-ban? Ha igen, akkor lehet Skyrim, Fallout cuccokat... oh wait... van már egy RAKÁS játékhoz VR mod, pl. Hogwarts, Cyberpunk, csak bírd hardverrel.
Amire én -és ahogy látom a többség- használni akarja a VR-t, az ilyen 1-2 órás etapok. Nem véletlen, hogy a MQ2 akksit is éppen erre találták ki, de aki annyira kemény, az 3rd party megoldással akár 5-6 órát is tolhatja egy huzamban.
Az Alyx alapjáték nekem cirka 20 óra volt. Imádtam minden percét, de utána 3 napig pihentettem a szemem. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet VR-ra hosszú játékokat gyártani. Itt az instant élmény a lényeg, azt meg kismillió játék tudja, fentebb soroltam fel pár címet, azt mire valaki VR-ban kivégzi, az rohadt sok játékidő.
Nem lesz a PS6 és a PSVR3 kompromisszummentes, mert akkor is olyan hardverrel fognak kijönni, ami relatív olcsón nyújt elfogadható szintet. Egy konzol a kompromisszumokról szólt mindig is.
-
nincs QM3 "mellett", hiszen az a headset nem létezik, a psvr2 meg igen
lásd még: "a QM2-t elcseszték, abszolut nem versenyképes a psvr2-vel, elavult szemét"CK. ha neked bejön, miért romlik el tőle a kedved, h mások kritikát fogalmaznak meg?
neked ettől nem lesz roszabb.... aki meg nem döntött még, annak segítHET nem megvenni
Új hozzászólás Aktív témák
ph Papíron nagyon ígéretesnek tűnt a japán cég idén debütált VR terméke. Megnéztük, hogy milyen a valóságban.
- Doctor Who (2005)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest