Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Eladom a ps5ot, mar kirezeteltem. Elofizetesem meg van oktoberig, a paypalt letoroltem, de nem engedi kikapcsolni az elofizetes meghosszabitast. Csak annyit ir, hogy probaljam ujra.
Mi a fenet lehet csinalni vele?
A sony account kezelese vmi katasztrofalis (fiam accountjat pl azonnal letiltotta letrehozas utan meg hasonlo). Xboxon vhogy minden mukodik kezdettol fogva
-
arn
félisten
segitsetek sracok, mert kivagom a ps5ot az ablakon...
1. ausztriaban elek, nemetre allitotta a logint, a playstationt meg angolra kertem. atallitottam a logint is angolra, de ettol fuggetlenul folyamatosan nemetul irogat. weben meg cifrabb, elkezdi magyarul, folytatja angolul majd atvalt nemetre. wtf?
2. offline accountot hozza tudok adni a gyereknek, de online eleve mi a retkes fenenek kell egy email a 7 eves fiamnak. de ok, csinaltam neki kettot is, hozzaadtam a parental controlnal. eddig franko, de ha be akarok lepni, akkor azt irja, hogy bannolva van a frissen letrehozott gyerek accountom.
3. hogy lehet a parental controlbol letorolni a hozzaadott emaileket?
nem tudom mit csinalok rosszul, de nekem nagyon nem intuitiv ez a resze.
-
arn
félisten
1016a, aug 9en hoztam el (becs, libro)
-
arn
félisten
válasz
Boti80 #57600 üzenetére
en optikan akarhanyszor probaltam, mindig szarabb volt, mint a coax vagy az usb. de rakeresve a ps tamogatja az usbs dacokat.
a masik megoldas vmi hdmi extractor lenne... egyszeruen baromi idegesito, hogy a jo hangu sztereo es a hazimozi kozott nincs egy normalis atjarhatosag
-
arn
félisten
Ps5re (vagy akar a ps4prora) ra lehet kotni usbs dacot? Smsl m500 lenne aktiv dobozokkal, xmos usb reciever van benne.
de esetleg hdmi - aktiv doboz tippeket varok, tudtommal nem nagyon van hdmis elofok normalis arban xlr kimenettel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kutya topik
- Medence topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest