Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
válasz
icemad #272533 üzenetére
Azt minden évben szidni fogják.. Lassan szokj hozzá.
A 10 éves gyerek azt szajkózza a cseten hogy cyberbug, azt sem tudja eszik e vagy isszák. Csak 'mer 'aszongya mindenki.
Helyesen írni nem tud, de már ilyen korban kezdi a toxikus viselkedést. Én legalább figyelem a gyerek mit csinál, és magyarázok neki amit csak tudok hogy ne legyen ilyen.
Mostanában játszottam végig pár triplaA kategóriás címet, mindegyikben volt hogy beakadtam a textúrába, nem tudtam kijönni, újrakezdés. Volt egyben game breaking bug, és megnyúló textúra stb, mégse vinnyogott érte senki. Ez sajna ilyen, én már rég elengedtem a témát, de kíváncsi leszek, hogy az Avatar játékra, amiért nem jelenik meg PS4-re, mekkora felháborodás lesz. Lehet ezt is kihisztizik az amerikaiak, és ugyanígy jár mint a CP.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Huawei Nova 10 128/8GB / Új állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest