- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
tothjozsi96 #223854 üzenetére
Igen, en ezt tapasztaltam. Ugy kepzeld el, hogy egy romma szaradt vagy rosszul felvitt paszta utan egy noramlis ujrakenes utan halkabb lesz, de 1-2 het utan a hatas csokken. Az ujrapasztazas elotti allapothoz kepest termeszetesen meg mindig halkabb lesz, de egy bizonyos szint ala nem tudtam vinni. Persze azon is sok mulik, hogy hol tarolod a konzolt, milyen a homerseklet a szobaban, stb. Nekem nyaron horror volt. En mindenkinek a condactonaut-ot javaslom. A lapkat szigetloszalaggal korberagasztottam es odafigyeltem, amikor felvittem ra az anyagot, osszeraktam es olyan szintre csokkent a hangja, amit azota is tart meg terheles alatt is, amilyen azelott sosem volt, es ami mar fules nelkul sem zavaro.
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest