- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
válasz
Xaels #183386 üzenetére
Basszus, Deck kérdése felett teljesen elsiklottam.
Méltatlanul hanyagolom mostanában a játékot, szerintem egy hónapja már nem játszottam vele. Mondjuk volt már ilyen korábban is, de nem azért mert rossz játék. A játék nekem nagyon bejön, az alap dolgokat el lehet sajátítani könnyen, erre van tutorial is. Viszont ezeket kombinálni már kicsit nehezebb dolog, szerencsére van Practice, ahol lehet szórakozni, kísérletezni. Nincs benne annyi karakter, mint a Xenoverse-ben, de időközönként mindig tesznek be valakit. Az más tészta, hogy Goku és Vegeta háromszor is benne van (Base, Super Saiyan, Super Saiyan Blue), viszont mindháromnak más a képessége, így nem mindegy melyikkel játszol. Igazából szerintem egy teljesen szerethető 2,5D-s bunyós játék, különösen DB fanoknak. Bár ez nem mindenkinek jön be, ismerősömnek pl. a Xenoverse tetszik, mert az 3D-s. Holnap szerintem le is porolom a játékot és felmegyek a netre öklözni egy kicsit.
Jelenleg Demon a rangom, de amikor feldobott sok közöm még nem volt ahhoz a szinthez, azóta pedig nem igen játszottam vele, szóval érdekes lesz.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #183073 üzenetére
Pláne hogy jelenleg abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy három platformon tudom űzni az ipart...
Igazából ha kicsit kevesebbet tolnám a multit, akkor haladnék is a single játékokkal valamennyire.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #183065 üzenetére
Nálam tervben van, hogy megint végigtolom mindet, amikor "nem lesz mivel játszani".
-
30z.Samu
félisten
válasz
Reaper #182985 üzenetére
Last of Us-t is tolhatod, az is bitang jó lett szerintem. Tudom ajánlani a God of War-t is, esetleg a Detroit Become Human-t. Bár az utóbbi inkább amolyan interaktív film, de szerintem nagyon jó. A Pókember is jó cucc, ezt úgy írom hogy nem vagyok egy Spider Man fan, ettől függetlenül be tud szippantani a játék.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Atomgeszi #182799 üzenetére
Én is örülnék neki, ha meglépnék, szerintem nem tartana ez semmiből. Simán lehetne szelektálni periféria szerint, így az sem lenne hogy egy controller-est összedob a rendszer egy bill+egérrel játszó emberrel. Jobban mondva maga a PS támogatná, a fejlesztők nem foglalkoznak a kérdéssel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #182787 üzenetére
Én nem vettem észre lagot viszont lenne még egy gondolatom a játékkal kapcsolatban. Megnéztem a demot PS-en és PC-n is. Fel tudtam csavarni a grafikát elég magas szintre és azt kell, hogy mondjam, hogy a PS-nek egyáltalán nem kell szégyenkeznie ilyen téren, sőt! Emelem a nem létező kalapomat a fejlesztők előtt, hogy 2019-ben is ilyen grafikát tudnak kisajtolni az "öreg" masinából.
+1 gondolat: Controller-el egyáltalán nem éreztem kellemetlennek a célzást, lehet hogy az is közrejátszott, hogy nem FPS a játék, hanem TPS.
-
30z.Samu
félisten
Most fejeztem be PS-en a Resi 2 demot, ez a játék rohadt jó lesz és a célzás is meglepően jól ment. Bár nem mozognak hű de gyorsan a zombik.
Nekem nem tűnt annyira parásnak, mint amennyire "tartottam tőle". Bár lehet hogy azért, mert még rohadtul az elején voltunk a játéknak és később lesznek fincsi dolgok.
Összességében úgy érzem megérte előrendelni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #182674 üzenetére
Mi szilveszterkor toltuk PS-en.
-
30z.Samu
félisten
válasz
headhunter86 #182641 üzenetére
Nekem is az volt a legelső, a feléig kissé szenvedtem is vele. De utána már boldogultam, 1-1 heady-t is be tudtam adni.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
callmeakos #182512 üzenetére
Ha szeretsz parázni, akkor hajrá!
Nekem a VII volt az első, amit kijátszottam, azért keltette fel az érdeklődésem mert más mint a többi volt. Nem csalódtam, rohadt jó volt, egyszer PC-n toltam ki, utána PS-re is az volt az első játékom.
Ennek fényében előrendeltem a 2 Remake-et és van egy olyan sejtésem hogy ez is tetszeni fog. Bár lehet parásabb lesz, mint a VII.
-
30z.Samu
félisten
válasz
callmeakos #182492 üzenetére
Igazából gyakorlás kérdése az egész, PC után rohadt furcsa controller-el. Érdemes kicsit szórakozni az érzékenységgel is, hogy kényelmes számodra. Beleteszel pár órát és jobb leszel folyamatosan, de ez nem csak a PUBG-re igaz hanem mindegyik játékra, amelyikben célozni kell.
-
30z.Samu
félisten
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #182446 üzenetére
Ha a story nem része a content-nek, akkor Te mi alapján döntöd el, hogy kell-e egy játék vagy sem? Nem kötekedni akarok, csak érdekel.
-
30z.Samu
félisten
válasz
danielgalaxy #182441 üzenetére
Én személy szerint szívesebben adom ki a pénzt egy olyan játékra, aminél a fejlesztők nem a csilli-villi grafikára mentek és van benne tartalom. Oké, egy bizonyos szintet üssön meg a látvány világ, de ha van egy jó story, annak jobban örülök.
(#182443): Ez a része jogos.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Xaels #182422 üzenetére
Mármint azoktól ami megy a Disney Channel-en vagy úgy általában a Disney "dolgoktól"?
Ami azon a csatornán megy, az szégyen, kb 5 percig bírtam nézni.
Disney-től utoljára a Zootroplis-t láttam, az viszont nagyon bejött.
A végén azon gondolkodtam, hogy az elmúlt években volt-e olyan movie tőlük, ami ennyire tetszett volna. Nem jutott eszembe egy se...
-
30z.Samu
félisten
Tegnap bele tudtam nézni a Spider Man-be, amit még két ünnep között kaptam kézhez.
Nem vagyok egy Pókmanus fan, de ez a játék rohadt jó.
Látványos, jó a harcrendszer és vannak jó beszólások is. A story-ról még sok mindent nem tudok "mondani", még nagyon az elején vagyok. Tetszik, hogy vannak benne ötletes dolgok, amik feldobják az egészet, meg van hangulata. Lehet, hogy az Isomaniac megszeretteti velem a Pókembert, vagy szívem mélyén eddig is szerettem csak eddig nem tudtam róla.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Bazsi1987 #182231 üzenetére
Attól én is hülyét tudok kapni.
Meglátom a tagot, rálövök és pár mp alatt egy komplett erőd van előttem.
Viszont kénytelen voltam belátni hogy ha hébe hóba nyerni is akarok, akkor valamennyire konyítanom kell nekem is az építéshez. De attól még nem vagyok vele kibékülve.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SH4D0W2011 #181753 üzenetére
Arról kerestem én is, de nem találtam semmit.
-
30z.Samu
félisten
Eljött a Round 2 az akcióban, de valahogy egyik játék sem keltette fel az érdeklődésem különösebben. Szóval várom 25-ét (Resident Evil 2).
-
30z.Samu
félisten
válasz
szallasi007 #181623 üzenetére
Kifekszik, de 1-2 perc és felkelnek megint, én ettől "akadtam ki".
-
30z.Samu
félisten
Kérdésem lenne azokhoz, akik régen is játszottak a Resi 2-vel vagy régebbi epizódokkal. Nehézség szint függő, hogy a zombi újra felkel-e miután lelövöd vagy mindegy melyikre fogom állítani egy idő után? Néztem róla egy gameplay videót, ahol az emberünk lőtte őket pisztollyal is és shotival is. Utóbbival szó szerint szétlőtte a zombi fejét és így is felkel. Én meg néztem, hogy what? Ez most komoly?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Rigormortiis #181468 üzenetére
Na majd ránézek ezekre is, köszi!
-
30z.Samu
félisten
Páran dicsérték itt a DQ XI-et, gondoltam ránézek. Érdekes játék, a történet eleje hasonlít a Dragon Ball-éhoz.
Meg van 1-2 szereplő, aki hasonlít 1-1 DB karakterre. Ennek a játékhoz van köze Toriyama-nak?
Szerintem be fogom szerezni valamikor, egy misét simán megér.
-
30z.Samu
félisten
Resident Evil 2 mennyire várós itt a topikan?
-
30z.Samu
félisten
válasz
lazioforever #181182 üzenetére
Én is bízom benne, hogy lesz új Ratchet, mert imádtam.
-
30z.Samu
félisten
Délután 5 óta 100 hsz..what a...?
Ti itt szilvesztereztetek?
Játékban Gazdag Boldog Újévet Mindenkinek!
-
30z.Samu
félisten
válasz
BoneDragon #181022 üzenetére
Én nem játszottam a korábbi részekkel, de azok lehet hogy akkoriban tényleg nagyobbat szóltak, mint most az új. Félreértés ne essék, qrva jó az új, de remélem érted mit akarok mondani.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #181011 üzenetére
Én is végighallgattam, már csak azért is mert érdekes dolgokat mondott.
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #181007 üzenetére
Mimirt imádtam, meg a "meséket" is.
-
30z.Samu
félisten
Szerintetek az akcióba fog még valami bekerülni vagy marad ez, ami most van?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest