Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
Azért ezt a felhozatalt csalódásnak nevezni merész. Oké, hogy pletykáltak a God of War létezéséről, na de egyből egy ilyen gameplay-el indítani? Vagy ott a Days Gone. Erről nem is hallottam még. Ráadásul ebből is egyből gameplay. (szerintem a Sonynak ez a válasza a State of Decayre). Horizon Zero Dawn-ből végre új gameplayt láthattunk. A Resident Evil 7 is csak pletyka. Nem számítottam, hogy pont a Sony standján leplezik le. Ráadásul tölthető a demó. Amit egyedül hiányoltam az a hőn áhított Red Dead Redemption leleplezése volt. Nagyon vártam. Szinte minden bemutatott játék érdekel valamilyen formában. Le a kalappal a Sony előtt. This is for the players. Tényleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek