Hirdetés
- IP69 mellett is befért a venti
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
Aktív témák
-
Matthew
őstag
Koszi mindenkinek a segitseget, de ez nem nekem kellene hanem egy ismerosomnek es mivel csak PS2-ese van igy a sima DVD lejatszo nem oke...
De azert majd lehet megprobalok egy CD-t megirni jpeg-ekkel, az a 150 Ft nem vag foldhoz, csak gondoltam megkerdezlek titeket errol:) -
-
MaUser
addikt
Oké igazad van, módosítok:
Írd meg a jpg-t Photo Cd-nek úgy az alábbi 3 lejátszó biztosan lejátsza:
Elta, Schneider (metro budget a típust nem tudom, de ha kell megnézem csak legyen rajta a photo cd lejátszást jelző felirat)
Sony dvp-ns900. (Érdekességként megjegyezném, hogy a sony dvp-325 is lejátsza photo cd-t ha dvd-re írod!) //Gyárilag tiltott azt írt cd lejátszása, de ez írt dvd-t valami miatt nem tiltották benne:)).// -
Matthew
őstag
Nem tudja valaki veletlenul, hogy ha cd-re kiirok jpeg kepeket, akkor azt a PS2-vel lehet-e nezegetni?
Aktív témák
Hirdetés
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Corsair Void Elite Surround Bolti ár:32k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest