Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Közben utánna olvastam és ez a jövőben játszódik majd. link
-
-
törölt tag
Az új (1.0) frissítés után csak nekem tűnik úgy hogy minden felirat és ilyenek kisebbek lettek? A játékon belüli "gomboknak" pl mind feljebb kellett vennem a méretét mert összementek az előző verzióhoz képest.
-
törölt tag
Valami beépített csalás elleni védelem kéne mert ez így sajnos már a vicc kategóra. Múltkor jelentettem egy férget aki másodpercek alatt futotta körbe egész sanhok-ot, közben lőtt a nagyvilágba és adta be neki a killeket. Végignéztem a játékát mert mondom ezt már tényleg nem hiszem el. A mai napig "megfigyelés alatt" van csak. Youtube-on halomra vannak a videók amiben a letölthető hackeket reklámozzák.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csináltam egy klánt, akinek van kedve az csatlakozzon. CarpathianCrew a neve. Változó hogy mikor játszok mert elveszik a kedvem a csalók akik mostanában egyre többen vannak. Jó lenne ha összegyűlne egy kis csapat és akkor már inkább squadban játszok mint soloban.
-
törölt tag
Ha gondoljátok jelentkezzetek a >>Hungary<< klánba. Én is csak tag vagyok de tudok inv-et küldeni ha bejelöltök. Szabinah24 néven megtaláltok.
-
törölt tag
-
törölt tag
Itt a következő két élettelen akik duoztak solo meccsen. De még ketten se tudtak 10-be kerülni. 777dyadyaPetya és LostRed.
-
törölt tag
válasz goldenfish7 #1368 üzenetére
Igen optimalizáltak rajta valamennyit. Mondjuk én annyira nem vettem észre mert közben erősebb telefonra váltottam. (Huawei P20-ról P30-ra). Ami nagyon zavar az hogy solo-ban összejátszanak. Fentebb írtam. Ezzel kezdhetnének valamit mert hiába a report.
-
törölt tag
Most megint volt egy olyan meccs ahol ketten összejátszottak Hárman voltunk már csak, én meghaltam és speactre-ből láttam hogy nem lövik egymást csak várják egymással szemben hogy vége legyen. Ennél nagyobb örömük soha se legyen
-
törölt tag
Azért az durva mikor solo meccsben két klántag összejátszik. Mentem kocsival és folyamatosan lőttek mögöttem. Meghaltam, aztán akkor látom hogy az egyik vezette a kocsit az enyém után a másik meg az anyósülésről lő. Rohadjanak meg az ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ha jól olvastam a játék érzékeli ha valaki perifériával akar játszani mobilon és bannol érte de közben egy csomó videó van youtube-on hogy így játszanak. Közben találtam egy olyan videót is hogy tényleg bann jár ezért.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Valakinek sikerült a frissítés után fpp-meccset indítania? Netem olyasmit olvastam hogy fpp módban nem lehet tpp-re váltani, csak tpp-ről fpp-re. Próbáltam de nem talál meccset. Mindegy elkezdtem tpp-t játszani de szoknom kell nagyon. Egyenlőre csak bukdácsolok
-
törölt tag
Jólvan na ne haragudjatok a megfogalmazásért csak ne ezen lovagoljatok már Puszi
-
törölt tag
Légyszi mondjátok hogy csak rosszul értelmeztem az új frissítés leírását és classic módban nem lehet menet közben nézetet váltani! Ha így van/lesz akkor befejeztem a játékot pedig imádom.
-
törölt tag
Elméletileg holnap jön a payload mód. Kiváncsi leszek rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest