- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Garmin topik
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem, inkább rosszabb, sokan panaszkodnak rá a hivatalos fórumon, hogy lassabban fut a játék mint a beta. De valami nagyon nem okés a játékmotorral, valószínűleg nem kezeli nagyon jól magokat, még core i7 procival és erős vga-val is nagyon beesik az fps nagyobb csatáknál 15-20 körülre.

Most pl nekem sem indul el a játék, behlatak a szerverek szerintem (bár remélem valami hibajavítás miatt
). -
bozont
veterán
Most sem fut valami fényesen a játék, valamit segített hogy win7 kompatibilis módba tetem, úgy néz ki nem nagyon szereti a játék a win8-at. Pedig a gpu kihasználtság 40-60% között mozog, míg cpu-nál mind a hat szálat használja ugyan, de azt is 50-70% körül csak.

-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak annyi, hogy a steam nem az SSD-re van telepítve és az ilyen MMO szerű játékokat, ahol nagy területek és sok játékos van egyszerre, az SSD meghajtóra szoktam telepíteni, mert soknál számít. Itt nem tudom.
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Azért nem olyan sok mindenről maradunk le physx nélkül, egyedül a particle effektek amik tényleg jól néznek ki, de amekkora lassulást okoznak inkább azokat sem hiányolom. Az ilyen törmelék, meg több szikra lövöldözésnél nem hozott lázba.
De most belegondolva, lehet azért futott olyan szarul a játék, mert engedélyezve lett volna a physx? Mert hiába vettem le a felbontást medium-ról low-ra, nem lett gyorsabb a játék, tehát valami a procit fogta nagyon, a physx meg eléggé tudja azt.
mod.: Énszerintem várok 1-2 napot, míg lecseng a kliens töltögetés és a nagy roham. Bár ha torrenten is tölthető lesz a kliens, akkor nincs probléma.
-
bozont
veterán
Nálam is eléggé szaggatott nagyobb csatákban, pedig amit lehetett low-ra állítottam. Én is az utolsó pár napban próbáltam ki a betát, driver is a legfrissebb van fent.
mod.: Ahogy nézem akinek jól futott annak Intel procija van, de akkora különbségnek nem kellene lennie, főleg egy C2D-hoz képest. Vagy valami turpisság van a dologban, vagy még nem volt a beta rendesen AMD cpu-ra optimalizálva. Remélem indulásnál már nem lesz ilyen probléma.

Amúgy hány magot tud kezelni a játékmotor?
Új hozzászólás Aktív témák

- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).