- iPhone topik
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Nem, inkább rosszabb, sokan panaszkodnak rá a hivatalos fórumon, hogy lassabban fut a játék mint a beta. De valami nagyon nem okés a játékmotorral, valószínűleg nem kezeli nagyon jól magokat, még core i7 procival és erős vga-val is nagyon beesik az fps nagyobb csatáknál 15-20 körülre.

Most pl nekem sem indul el a játék, behlatak a szerverek szerintem (bár remélem valami hibajavítás miatt
). -
bozont
veterán
Most sem fut valami fényesen a játék, valamit segített hogy win7 kompatibilis módba tetem, úgy néz ki nem nagyon szereti a játék a win8-at. Pedig a gpu kihasználtság 40-60% között mozog, míg cpu-nál mind a hat szálat használja ugyan, de azt is 50-70% körül csak.

-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Csak annyi, hogy a steam nem az SSD-re van telepítve és az ilyen MMO szerű játékokat, ahol nagy területek és sok játékos van egyszerre, az SSD meghajtóra szoktam telepíteni, mert soknál számít. Itt nem tudom.
-
bozont
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Azért nem olyan sok mindenről maradunk le physx nélkül, egyedül a particle effektek amik tényleg jól néznek ki, de amekkora lassulást okoznak inkább azokat sem hiányolom. Az ilyen törmelék, meg több szikra lövöldözésnél nem hozott lázba.
De most belegondolva, lehet azért futott olyan szarul a játék, mert engedélyezve lett volna a physx? Mert hiába vettem le a felbontást medium-ról low-ra, nem lett gyorsabb a játék, tehát valami a procit fogta nagyon, a physx meg eléggé tudja azt.
mod.: Énszerintem várok 1-2 napot, míg lecseng a kliens töltögetés és a nagy roham. Bár ha torrenten is tölthető lesz a kliens, akkor nincs probléma.
-
bozont
veterán
Nálam is eléggé szaggatott nagyobb csatákban, pedig amit lehetett low-ra állítottam. Én is az utolsó pár napban próbáltam ki a betát, driver is a legfrissebb van fent.
mod.: Ahogy nézem akinek jól futott annak Intel procija van, de akkora különbségnek nem kellene lennie, főleg egy C2D-hoz képest. Vagy valami turpisság van a dologban, vagy még nem volt a beta rendesen AMD cpu-ra optimalizálva. Remélem indulásnál már nem lesz ilyen probléma.

Amúgy hány magot tud kezelni a játékmotor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).