- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Igen, visszatekintve nem vmi jól írtam meg, ebből is látszik a körítés fontosabb mint a tartalom..
Mentségemre szolgáljon, hogy ez év elején volt, akkor még pl engineerek nem tudtak hatástalanítani se, és akkor még proxyra robbantak, nem mozgásra.
Szal mostmár a változásokkal sokkal könnyebb elképzelni, csak sebzés immunitás kell nekik, meg a hatókört kell implementálni és kés is a revamp.
Viszont én megfogadtam, hogy többet fórumsidera nem írok, az emberek lusták arra, hogy átgondolják mit is írsz, mit akarnál kifejezni. "Báránybőrbe bújt farkas vagy, én átlátok az álcán" pff..
Reddit sokkal jobb közösség, bár ottse valami nyitottak az emberek, ha nem a többség észjárásán vagy, akkor megy a downvote.
-
crey
addikt
válasz
Mattyokar
üzenetére
Elvileg ha most veszel SC-t, akkor kapsz még mellé 500-at ajándékba.
Loha: ha már így maradna a játék, nekem az is tökéletes lenne... de így, hogy tovább optimalizálják....

Tegnap este egy egész szintnyi XP-t harácsoltam összes (membership + xpboost + dobule XP - egy kill 490 XP Esamiron, Amerishen ha átmentünk volna lehet hogy 550 is lett volna
az örökös XP boost miatt).
Új hozzászólás Aktív témák

- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Napelem
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Polaroid 55" 4K LCD TV 60Hz
- AMD RYZEN 3700X MSI RTX 3700Ti 32GB DDR4 3600MHz 250GB M.2 SSD 1.5TB SSD
- Gigabyte G5 KC Gamer Laptop 15.6" 144 Hz i5-10500H 16 GB RAM RTX 3060 512 GB SSD
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- Amazfit GTR Mini okos óra
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Acer Aspire A315-56 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

az örökös XP boost miatt).