- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
tibibi
őstag
no felraktam a pinnacle saját driverét most megy,de ha bezárom akkor lefagy a hang marad más semmi csak az ujraindítás segít :F valami ötlet?
-
acer_
aktív tag
nálam az autoscan megtalálta az összes csatornát..!
-
acer_
aktív tag
Igen!
Jár a tunerhez progi, a pctvhez pl. a PCTV Vision + teletext olvaso -
acer_
aktív tag
és kb. kétszer annyiba van :)) Nem?
-
acer_
aktív tag
a sima és a pro között csak az fm rádió a különbség, nem?
-
acer_
aktív tag
14k a sima... pro-t nem tudom
-
_Volkovy_
nagyúr
off
mennyi most egy ilyen tévétuner?
on -
acer_
aktív tag
Nálatok is igy melegszik a kártya? Ill. az a fémburkolattal fedett része?
Minden tuner igy melegszik? Mert ez nagyon... -
tkesy
addikt
Ez egyre érdekesebb...
Nekem a pro-s verzió van...de a dscaler nem működik (a kártyát felismeri, de semmi több :( ), a gyári program jó, de csak a csatornák felét-kétharmadát találja meg, és azt sem valami jó minőségben... :( [ kábeltv van ]
Úgyhogy most a Windvr3-at használok, ez megtalálta az összes csatornát (40+) jó minőségben....
Viszont a távirányított nem kezeli le, + nem találtam meg benne felvétel programozási lehetőséget... :( [ a gyári programban van ] -
acer_
aktív tag
nekem alapbol 5.5-ös driver volt hozzá a cd-n, és xp alatt az előző megszakitásgondon kívül semmi rosszat nem produkált.
-
stpotty
tag
HI!
Szeretnék venni egy ilyen kártyát, csak előbb tudni szeretném, hogy megy-e xp alatt rendesen. -
acer_
aktív tag
Igen, most minden jó!
Köszönöm a segítségeteket! -
acer_
aktív tag
ahamm.
pill. -
acer_
aktív tag
a leirás szerint ez egy external audio kábel.
azt irja, dugjam be ''a''-ból ''b''-be.... kár h a-t meg b-t nem jelöl...
Na, hova dugjam? :) -
acer_
aktív tag
usb-s egerem van
de most már jó! végigmegy a teszt, kép is van, csak hang még mindig nincs... van vmi kis incifinci kábel a csomagban.. mindkét vége fiu jack (kicsi). Talán ezt kéne valahová bedugnom, h legyen hang? -
acer_
aktív tag
Viszont már nincs szabad slot :)) Max megcserélni tudom az egyik hálokarival.. :)
-
acer_
aktív tag
ok, de végignéztem az összes eszközt, és csak ez kapja a 12-es irq-t, semmi más!
-
acer_
aktív tag
Na, a következő változás van:
Codecpackkal egyszerűen kilépett az utolsó tesztnél az assistant,
most viszont azt mondja h vmi gáz van az irq-val -
acer_
aktív tag
ace eddig fenn volt, de most leszedtem, és reboot is volt... bár sztem is azzal akad össze. Most megfürdök, lehiggadok (mert szét tudnám vágni az egészet...) és újra nekiállok!
-
acer_
aktív tag
A mai napon megleptem magam egy ilyen kártyával.
Betettem a gépbe, összehúztam a splitterrel, feltelepítettem, mindent rendben talált, felment, reboot után megtalálta a csatornákat, de! Akármelyik csatonára váltok (a negyven valahányból) egyiken sincs kép, se hang. Mitől lehet ez? (ha a kábel rossz lenne, akkor nem találná meg a csatornákat...)
Kérem, segitsen vki!
Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest