Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Apple Watch
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsabus
tag
Nekem egy M10000-es van. Nemes egyszerűséggel ráragasztottam a procira egy Zalman CNPS-3100 fullréz hűtőt. Mivel a lamellák elég rugalmasak, pont be tudom dugni a tápcsatit és a memót a foglalatba. Persze a szélső lamellák kicsit összenyomódnak...
Nyitott házban, venti nélkül 57-58 fokot mutatott a BIOS. Mióta lezártam a házat, még csak ott tartok, hogy elkezdtem telepíteni az XP-t és nem néztem hőfokot. Viszont a háznak van egy hőérzékelője és azt beszorítottam a hűtő lemezei közé. Ezért aztán, ha azok elérik a 30 fokot, bekapcsolnak a ventik (1-1 db 6 cm-es) a ház elején és a hátulján. Majd, ha egyszer a végére tudok érni mindennek, amit elkezdtem, megnézem a hőfokokat is.
Ja, Zalman féle kétkomponenses ragacsot használtam, ami egy NB-hűtőnél feleslegben megmaradt.
[Szerkesztve] -
Router
őstag
Én a helyedben leszedném egy PIII-as hűtőről a ventit és csak a borda elvinné a gépet mert szerintem az a chipsethűtő nem lesz elég egy ilyen gépnél nem egészséges ilyen terhelésen az 50fok!
Ha ráraknád a bordár amit mondtam akkor még talán vehetnél le a fodulatból is és nem lenne olyan hangos!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi