- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
Aktív témák
-
nos megoldottam.
ha esetleg másnak is gondja akad és nem akarja h emailt küldjön reg után akkor az emailer.php ban kell ezt
message_die(GENERAL_ERROR, 'Failed sending email :: ' . (($this->use_smtp) ? 'SMTP' : 'PHP') . ' :: ' . $result, '', __LINE__, __FILE__);
a sort (nálam a 234es) /* */ közé tenni. magyarul csak megjegyzéssé... -
up up uppp
-
nézegetem phpnuke-ot de nem nagyon találom...
-
hmm
ahogy elkezdtem irni magyarázatot rájöttem h hülye vagyok -
köszi infokat!!!
meg most vmi olyasmire is gondoltam, hogy freeweb, ugye ad e-mail címet is.no arra gondoltam h egy ''dupla-átjáró''-val érne el outlookomba az email. user-php-freeweb(email)-én
lehet ilyen megoldás?értitek mit akarok? -
áp
-
UP
-
hmm...uw-t hagyjuk. tvn-t meg nem ismerem... de megnézem mit nyujt...
de addig is kérdés még #1 -
ja én is gondoltam erre, de nem... none-ra van és így is akar küldeni. nemértem...
-
up
-
Szevasztok.
Tudna nekem vki segíteni abban hogy miként állitsam be phpbb-ben az emailes kütyüt?
a lényeg a köv.: freeweben van az oldalam. a forumban regisztrálás után kidob egy hibaüzit h emailer.php nem tudott küldeni emailt...blabla.nem lényeg.azt akarom hogy ez a rész kimaradjon. szoval ne küldjön emailt senkinek, mert fw-n max 1 nap 15öt lehet. de én nem is akarok sehova.
vmelyik php fájlt kéne átirni h kihagyja a részt, de sajna nem értek hozzá.2.0.8-s phpbb van fenn.
tud vki segiteni?
előre is köszi.
Petie
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged