- One mobilszolgáltatások
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Bizonyos haladást értem el a dologban, felraktam IIS 5.1-et, és most localhost-on keresztül elvileg működik a php. Viszont amikor fordítani próbál, akkor a következő üzenetet kapom:
Security Alert! The PHP CGI cannot be accessed directly.
This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is set, e.g. via an Apache Action directive.
For more information as to why this behaviour exists, see the manual page for CGI security.
For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver, consult the installation file that came with this distribution, or visit the manual page.
Utánanéztem manual-ban, de semmi érdemlegesen használhatót nem találtam, hgy mit is kellene állítanom a REDIRECT_STATUS-ban. Valaki tudna segíteni? -
andriscs
aktív tag
Sziasztok!
Mivel egy másik topic-on belül nem kaptam rá választ, ezért arra gondoltam, hogy új témaként talán nagyobb figyelmet kap. Szóval többek ajánlására felraktam A PHP Triad nevű progit, de annak ellenére, hogy Apache is fut, illetve mySQL-t is elindítja és az ajánlott php.ini-t is bemásoltam a %root% könyvtárba ( WinXp), semmit változást nem történik a php fájlok kezelésében, ami felettéb furcsa, mivel manual szerint így kell csinálni. Szóval valakinek van ötlete, hogy miért nem működik a php fordítás ennek ellnére?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest