- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
szabi244
csendes tag
válasz
Tele von Zsinór #4751 üzenetére
módosítom az eredeti problémát
Akkor ahol fut a php oldal az a szerver(local) kapcsolódik egy másik szerverhez(remote).
a kapcsolatot felépítem ftp_connect() és ftp_login() -nel ki is írja hogy kaocsolódott
másolnék a két szerver között fájlokat,
if (ftp_get($conn_id, $local_file, $server_file, FTP_ASCII)) {
echo ''Successfully written to $local_file\n'';
} else {
echo ''There was a problem\n'';
}
de nem tudok. A local file változóba mentett úton lévő file-t látja, de a server_file-t nem
hogyan kell megadni az útvonalat? -
szabi244
csendes tag
válasz
Protezis #4749 üzenetére
Úgy kellene megcsinálmon, hogy bármilyen épen futtatható legyen!
Ha belegondolok, a weblap inden elemét először letölti a saját gépemre, és aztán jeleníti meg a böngésző.
Ez már nekem elég lenne, csak honnan veszem ki az elérési utat?
Nekem az is elég hogy a temp fájlba lévő llapot változtatom, és aztán azt töltöm vissza a kiszolgálóra....
visszatölteni vissza tudom, de az oldal forrását hol találom meg?
Ss -
szabi244
csendes tag
válasz
SlashMate #4746 üzenetére
ááá nem.
Az alapvető probléma az, hogy online akarom változtatni egy weblap tartalmát.
Ehez létre kell hoznom egy FTP kapcsolatot (ez meg is van).
Ezuán le kell töltenem a változtatandó oldalt valahová, és azt visszatöltenem a kiszolgálóra. Ehez gondoltam egy ilyen megoldást, de úgy látom ez nem megvalósítható.
Ezt nem tudom hogy kellene........
Sz -
szabi244
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom a saját (local) gépemen ellenőrizni, hogy egy fájl létezik-e. természetesen weblapon keresztül.
if(is_file($local_file)){
print '' létezik'';
}
else
print '' nem létezik'';
képes-e erre ez a függvény, ha igen akkor mit kell írnom a$local_file változó értékébe hogy a saját vincsestreremre mutasson, ne a kiszolgálójéra.
Sz -
szabi244
csendes tag
sziasztok!
hogyan tudom lekérni hogy aki nézi a weblapomat, annak a böngészőjének engedélyezve van-e a popup ablak feldobása?
Sz -
szabi244
csendes tag
sziasztok!
Exprolerben nem jelenik meg a munkamenettel átadott vátlozó értéke, és igy az oldal sem.
Miért lehet ez?
(A firefox megjeleníti.......) -
szabi244
csendes tag
sziasztok!
Ezt a beléptetős formot hogy todom berakni az oldalamba? -
szabi244
csendes tag
sziasztok!
PHP vel szeretnék E-mailt küldeni, de csatolni is szeretnék hozzá fájlt.
Lehet ilyet?
És ha lehet, akkor hpgyan?
Sz -
szabi244
csendes tag
válasz
paramparya #1127 üzenetére
most már vágom
-
szabi244
csendes tag
Sziaszok!
Csinált már itt valaki Internetáruházat?
Biztonsági kérdéseim lennének ezzel kapcsolatban.
Nem tudtok valami jó könyvet vagy linket ajánlani, ahol el tudnám olvasni hogyan csináljam. és mire vigyázzak?
Szabolcs -
szabi244
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy oldalt több lappal, közöttük egy ami bejelentkeztetio a felhasználót.
mindegyik oldalnak van egy része, ahol be lehet jelentkezni, és ezek mind a belepes.php oldalra mutatnak. Azt szeretném megcsinálni, hogy miután belépett, ugyanarra az oldalra jusson vissza, ahonnan belépett. Van-e olyan függvénye a PHP -nek amelyik megmondja, hogy melyik oldalról hívtam meg.
Próbálkoztam a ''print $_SERVER['HTTP_REFERRER'; '' dologgal, de nem írt ki rá semmit......
Hogyan oldható meg ez a problémám?
Szabolcs
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest