Aktív témák
-
Magic
tag
Sziasztok!
1.Van egy hasonló függvényem. Beviszek adatbazisba 0 vagy 1-es erteket, egy oldalon kilistazom a cikkeket, de amikor modositani akarom akkor az urlapon nem arra all a select ami a az erteke adatbazisban... pedig benne van az if-es resz, amit azert irtam bele, mi lehet a gond???
function fizetesimod_box($vt)
{
$ret = ''<select name='rfizetesimod' STYLE='width:100%;background-color:#ffffff' >
<option value='0' '';
if ($vt==''0'') { $ret .= ''selected ''; }
$ret .= ''>Készpénz</option>
<option value='1' '';
if ($vt==''1'') { $ret.= ''selected ''; }
$ret .= ''>Átutalás</option>
</select> '';
return $ret;
}
valahol: echo fizetesimod_box($vt);
2. Van az a adatbazisban egy timestamp tipusu rekord, egy ilyen sort (datum) ir ki, mikor kiiratom: 20060202111225, ezt kellene nekem kiiratni szebben, hogyan lehet??
Udv. -
Magic
tag
Nem találtam sehol információt, hogy php-val ki tudom e huzni annak a gépnek a HW-ID-jét vagy MAC címét amin futtatom? Szeretném korlátozni, h csak azokona gépeken futhasson, amelyeket én engedélyezek... IP-s dolog felejtős, dinamikus a kiostás...
Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest