- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
válasz
Louloudaki #739 üzenetére
Jó megoldás, de talán ilyenkor egszerűbb olyan helyre tenni a php fájlt, amit a webszerver nem ajánl ki.
-
loszerafin
senior tag
Nem erre gondoltam. A "másokat" jobban kell definiálni.
Pl.
1.
mások=interneten keresztül a webszerver segítségével érik el a fájlomatÍgy nem látják a tartalmat, hiszen a php kódot futtatja a webszerver, nincs veszély.
2.
mások=a weblapomat tartalmazó szerver többi felhasználója, akik belelátnak a könyvtárambaPuff, ez nagy baj.
3. mások=internetes szerver rendszergazdája
Nem fog sikerülni eldugni előle4. mások=akik hozzáférnek a mentésekhez
stb,stb -
loszerafin
senior tag
csak gondoltam valami nagy profi nagy tudományosan elmagyarázza hogy a program működéséből adódóan a....
Elmagyarázom én, csak előbb mondd meg, melyik a gyorsabb
Egyébként úgy látom, az 5000 túl kicsi, nyomd feljebb. Fél óra futásnál már talán lesz
különbség.Gyakorlati haszna persze nincs a dolognak, nem az echo-k miatt lesz lassú egy php program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest