- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
válasz
Louloudaki #739 üzenetére
Jó megoldás, de talán ilyenkor egszerűbb olyan helyre tenni a php fájlt, amit a webszerver nem ajánl ki.
-
loszerafin
senior tag
Nem erre gondoltam. A "másokat" jobban kell definiálni.
Pl.
1.
mások=interneten keresztül a webszerver segítségével érik el a fájlomatÍgy nem látják a tartalmat, hiszen a php kódot futtatja a webszerver, nincs veszély.
2.
mások=a weblapomat tartalmazó szerver többi felhasználója, akik belelátnak a könyvtárambaPuff, ez nagy baj.
3. mások=internetes szerver rendszergazdája
Nem fog sikerülni eldugni előle4. mások=akik hozzáférnek a mentésekhez
stb,stb -
loszerafin
senior tag
csak gondoltam valami nagy profi nagy tudományosan elmagyarázza hogy a program működéséből adódóan a....
Elmagyarázom én, csak előbb mondd meg, melyik a gyorsabb
Egyébként úgy látom, az 5000 túl kicsi, nyomd feljebb. Fél óra futásnál már talán lesz
különbség.Gyakorlati haszna persze nincs a dolognak, nem az echo-k miatt lesz lassú egy php program.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest