- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Sziasztok valakinek esetleg van tapasztalata pthreads -el?
Tudom perverz dolog win 10 en wampon keresztül ezzel szenvedni,de ez van. Szépen leszedtem a pakkot dll eket helyére másoltam elvileg wamp látja is viszont ahogy php inibe beirom az extensionok közé onnantól az Apache nem hajlandó elindulni és php alól még ilyenkor sem érem el az extensiont. Win 10 és php 7 ről van szóPróbáltam docker és vagrant előrekialkított környezeteket is de azok is behasaltak változatos hibaüzikkel.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz
fordfairlane #18565 üzenetére
Sublime nem rossz amúgy, sokáig én is azt használtam viszont nagyobb projektekben elveszik.
-
Pocok256
veterán
válasz
fordfairlane #18551 üzenetére
Lassút nem mondanám inkább csak erőforrás igényes nálam alá van rakva 16g ram meg egy erős i7 es és süvít. Még hatalmas projekteknél (100MB+ php forráskód) is másodpercek alatt felindexel mindent. Szerencsére képes az összes létező magot befogni munkára ha arra van szükség így megfelelő bika gép mellett a phpstorm is virágzik.
-
Pocok256
veterán
válasz
Pocok256 #18195 üzenetére
Kicsit kiegészíteném:
Ha van egy működő appod akkor azon keresztül ha a user megadja neki az engedélyt tudsz postolni megosztani bármit.
https://www.facebook.com/v2.2/dialog/feedez után feltudod paraméterezni a linket megfelelőképpen olyan módon mint a sharer.php -t régebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest