- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Mail függvénnyel kapcsolatban lenne egy kérdésem: az említett függvény segítségével küldök el egy űrlapot adott címre, azt szeretném megoldani, hogy a levelezőkliens a feladónak az űrlapon rögzített e-mail címet jelenítse meg. Ezzel gyorsítanánk némileg az ügyfélszolgálaton, mert csak válaszolni kellene a megérkezett űrlapra. A from mező lehet a megoldás a problémámra?
Köszönöm!
szerk.: reply-to mező lesz a barátom, legalábbis remélem.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter #3898 üzenetére
Ha rajtam múlik, így marad.
Nem vagyok benne teljesen biztos, de úgy tudom, hogy 100%-ig a készítő kódja. Jó, bizonyos elemeknél elkerülhetetlen a hasonlóság...
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter #3896 üzenetére
Én is gondoltam már rá, ugyan így vagyok ezzel kérdéssel, mint Te. Ki is szedtem, illetve egyelőre "lefokoztam" megjegyzéssé a kódot.
Az, hogy ez a feature miért készült, nem tudom, mint mondtam, nem én írtam a kódot, csak a karbantartó feladatokat látom el pár napja ezen és egy másik honlapon.
szerk.: nem foglalkozom az előbb felvázolt kóddal, így határozottabban jobban fest az oldal összképe.
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter #3894 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek, a hiba javítva!
(Viszont nekem még ez sem tetszik teljesen. Ahol több szó van az első sorban, amiből a kód elkészíti ezt a rövidített címet, ott nem is zavar. Csak ott tűnik nem kevésbé esztétikusnak, ahol pl, egy-két szó van az első sorban, ezért a kód további sorokat von be a rövidített címbe. Azon gondolkozom, hogy ezt hogyan tudnám kiszűrni. Kvázi minden problémás sor után van sortörés. Nagyjából úgy képzelem el, vagy a beállított karakterszámot vágja le és rakja oda ki a kód, vagy ha nincs ennyi karakternyi szöveg az első sortörésig, akkor csak az első sortörésig található karaktereket olvassa ki. Megpróbálom kód formába is önteni a gondolatmenetem.
)
-
bnss
veterán
válasz
Sk8erPeter #3891 üzenetére
Véletlen elírás több okból sem lehet:
- kvázi az összes oldalon jelentkezik a hiba;
- ha megnézed a pirossal keretezett rész alatti első mondatot, akkor láthatod, hogy ott helyesen szerepel, azaz a forrás helyes.vakondka: köszönöm a tippet, mindjárt megnézem, hogy így mi a helyzet.
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következőben: adott egy weboldal és a hozzá tartozó MySQL adatbázis. A gondom az lenne, hogy a képen jelölt részt adott tábla, adott eleméből olvassa ki a kód. Ahogy az látható is, nem éppen esztétikus, hogy bizonyos ékezetes karakterek helyett egy kód jelenik meg.
Nem sikerült még rájönnöm, hogy ezt a hibát hogyan tudnám kiküszöbölni. Rég foglalkoztam php-val, ráadásul nem a saját kódom, még ismerkedem vele.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest