- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egy óra, két rendszer
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
davee_92
csendes tag
válasz
DNReNTi #19249 üzenetére
Ez a része tiszta, csak alapból az App email, public_profile, user_friends adatokat kér csak, ebben nem hiszem, hogy a csoportok beletartoznak.
Van egy user_managed_groups illetve manage_pages engedély, de ezekhez valami űrlapot is ki kell tölteni, lépésről lépesre leírással meg még ezer dologgal, nem is értem teljesen. Aztán még ezután sem garantált, hogy van rá engedély. -
davee_92
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Facebook API / Graph használattal kapcsolatban, valaki esetleg jártas benne?
Facebook App-on keresztüli engedélyadás után szeretném lekérdezni az adott User csoportjait amelyekben tag.
Majd ebből PHP-val kiszűrni azt az egyet amelyik engem érdekel. A PHP része nem gond.
De Facebbok API-t nem használtam még, ennek a Bejelentkezés része tiszta sor, csak a lekérdezésre az engedély nem.Facebook Graph Explorerben próbálgatva az App-om Tokenjét használva a {user_id}/groups lekérdezés saját magamnál szépen működik, de más user_id-t használva üres halmaz van.
A kérdésem az lenne tud-e valaki megoldást erre a kérdésre?!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest