- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget kérek. Pár éve egy barátom írt nekem egy pár soros scriptet, amit nem találok. A lényege, hogy az adott oldalból kiszedje a képeket. (tehát ne látszódjonak, de a helyük sem...) CSS-sel el tudom tüntetni, de akkor csúnyán néz ki az üres hely. Légyszíves segítsen valaki... Köszönöm előre is...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13928 üzenetére
Nem akarom orrba szájba alkalmazni, és én is a korrekt megoldások híve vagyok, de jó, ha van egy ilyen megoldás is. Légyszives ne minősítsetek, minősíteni az inkorrekt dolgokat kell, én nem rombolni szeretek, hanem építeni...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13926 üzenetére
A linket köszönöm, a minősítést meg nem annyira...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13924 üzenetére
Általában a tárgyalás, meg ilyesmik jól mennek, de az ugye fure lenne, ha csak akkor telepítenéd fel az éles oldalt, ha megkapod a pénzt. Általában a munka átadása után számlázol, és nem előtte. Sok rossz tapasztalatom egyébként nincs, de az az 1-2 megkeseríti a szám ízét. Nyilván utána kiszedném a scriptet, addig a pár napig meg nem hinném, hogy bárki is azt keresné, van-e ilyen, és mi a jelszava... De amúgy is, én segítséget kértem, és ha kárt okozna nekem ez a dolog, akkor majd megbírkózom véle...
-
G.F.
aktív tag
Nem értek a php programozáshoz, főleg cms alapú weblapokat készítek. Többször hallottam, hogy sokan használnak php törlő scriptet, amivel ki lehet védeni, ha nem korrekt az ügyfél... Azt hiszem sikerült diplomatikusan fogalmaznom... Szóval lehet ilyesmit letölteni? Esetleg valakinek akadna, valami jól bevált? Mondjuk az utóbbiban jobban megbíznék. Olyan kéne, aminek biztonságos a használata, pl. Egy jelszóval, kóddal lehetne aktiválni, és k"ipucolná" a tárhely gyökérmappáját...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged