Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget kérek. Pár éve egy barátom írt nekem egy pár soros scriptet, amit nem találok. A lényege, hogy az adott oldalból kiszedje a képeket. (tehát ne látszódjonak, de a helyük sem...) CSS-sel el tudom tüntetni, de akkor csúnyán néz ki az üres hely. Légyszíves segítsen valaki... Köszönöm előre is...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika
üzenetére
Nem akarom orrba szájba alkalmazni, és én is a korrekt megoldások híve vagyok, de jó, ha van egy ilyen megoldás is. Légyszives ne minősítsetek, minősíteni az inkorrekt dolgokat kell, én nem rombolni szeretek, hanem építeni...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika
üzenetére
A linket köszönöm, a minősítést meg nem annyira...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika
üzenetére
Általában a tárgyalás, meg ilyesmik jól mennek, de az ugye fure lenne, ha csak akkor telepítenéd fel az éles oldalt, ha megkapod a pénzt. Általában a munka átadása után számlázol, és nem előtte. Sok rossz tapasztalatom egyébként nincs, de az az 1-2 megkeseríti a szám ízét. Nyilván utána kiszedném a scriptet, addig a pár napig meg nem hinném, hogy bárki is azt keresné, van-e ilyen, és mi a jelszava... De amúgy is, én segítséget kértem, és ha kárt okozna nekem ez a dolog, akkor majd megbírkózom véle...
-
G.F.
aktív tag
Nem értek a php programozáshoz, főleg cms alapú weblapokat készítek. Többször hallottam, hogy sokan használnak php törlő scriptet, amivel ki lehet védeni, ha nem korrekt az ügyfél... Azt hiszem sikerült diplomatikusan fogalmaznom... Szóval lehet ilyesmit letölteni? Esetleg valakinek akadna, valami jól bevált? Mondjuk az utóbbiban jobban megbíznék. Olyan kéne, aminek biztonságos a használata, pl. Egy jelszóval, kóddal lehetne aktiválni, és k"ipucolná" a tárhely gyökérmappáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot, majd kikötött az Intelnél
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Riasztó topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest