- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Kis segítséget kérek. Pár éve egy barátom írt nekem egy pár soros scriptet, amit nem találok. A lényege, hogy az adott oldalból kiszedje a képeket. (tehát ne látszódjonak, de a helyük sem...) CSS-sel el tudom tüntetni, de akkor csúnyán néz ki az üres hely. Légyszíves segítsen valaki... Köszönöm előre is...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13928 üzenetére
Nem akarom orrba szájba alkalmazni, és én is a korrekt megoldások híve vagyok, de jó, ha van egy ilyen megoldás is. Légyszives ne minősítsetek, minősíteni az inkorrekt dolgokat kell, én nem rombolni szeretek, hanem építeni...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13926 üzenetére
A linket köszönöm, a minősítést meg nem annyira...
-
G.F.
aktív tag
válasz
19.Norbika #13924 üzenetére
Általában a tárgyalás, meg ilyesmik jól mennek, de az ugye fure lenne, ha csak akkor telepítenéd fel az éles oldalt, ha megkapod a pénzt. Általában a munka átadása után számlázol, és nem előtte. Sok rossz tapasztalatom egyébként nincs, de az az 1-2 megkeseríti a szám ízét. Nyilván utána kiszedném a scriptet, addig a pár napig meg nem hinném, hogy bárki is azt keresné, van-e ilyen, és mi a jelszava... De amúgy is, én segítséget kértem, és ha kárt okozna nekem ez a dolog, akkor majd megbírkózom véle...
-
G.F.
aktív tag
Nem értek a php programozáshoz, főleg cms alapú weblapokat készítek. Többször hallottam, hogy sokan használnak php törlő scriptet, amivel ki lehet védeni, ha nem korrekt az ügyfél... Azt hiszem sikerült diplomatikusan fogalmaznom... Szóval lehet ilyesmit letölteni? Esetleg valakinek akadna, valami jól bevált? Mondjuk az utóbbiban jobban megbíznék. Olyan kéne, aminek biztonságos a használata, pl. Egy jelszóval, kóddal lehetne aktiválni, és k"ipucolná" a tárhely gyökérmappáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest