Új hozzászólás Aktív témák
-
Jógyerek
csendes tag
válasz
DeltaPower #7428 üzenetére
a telepítésben tudnál segíteni mert amikor telepíteni szeretném (MDB2 2.5.0b3
elméletileg ez a legfirsebb) azt írja ki, hogy"Skipping package "pear/MDB2", already installed as version 2.4.1
No valid packages found
install faild"Hiába tölröm a MDB2 könyvtárat akkor sem telepíti fel! Töröljem a PEAR könyvtárat a XAMPP-ból és telepícsem valahogy fel (van erre valami telepítőcsomag) a pear.php.net-en nem találtam?
A go-pear.phar-t próbáltam újratelepíteni de nem nagyon sikerült. Mindenféle pearcmd.php-t keresettVálaszod előreis köszönöm
üdv.: egy kezdő (Norbi) -
Jógyerek
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám lenne, php + pear a kódban nincsen semmi csak annyi, hogy
<?php
include_once 'mdb2.php';
?>Ezt a hibakódot dobja ki.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 2940
Strict Standards: Declaration of MDB2_Driver_Common::raiseError() should be compatible with that of PEAR::raiseError() in C:\xampp\php\PEAR\MDB2.php on line 990A php.ini-ben be van állítva a PEAR
include_path = ".;C:\xampp\php\PEAR;"
XAMPP-ot használok.
php v. 5.3.8.
MDB2 2.4.1. stable van fentHogyan tudom működésre bírni a pear-t? Vagy a XAMPP-on belül külön telepíteni kell a PEAR-t és azt hogy?
Előreis bocsánat ha hülye kérdést tettem fel, de kezdő vagyok.
Válaszokat előreis köszönöm sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dell notebook topic
- Hálózati / IP kamera
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Milyen processzort vegyek?
- ASUS routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- DELL T40 EMC Szerver
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged