- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Ebben tudna valaki segíteni, hogy hogy lehetne ezt megoldani vagy kihez/hova forduljak segítségért? Előre is köszönöm!
-
spiritex
veterán
Abban tudnátok segíteni, hogy hogy lehetne file-ba íratni egy végtelen ciklussal az alábbi parancsnak az eredményét (azaz egy véletlen idézetet), amit mondjuk leállítanék 5-10 perc múlva? A célom az lenne, hogy meglegyen file-ban több ezer idézet, ne pedig így mindössze pár db ([link]), mert oldalakra, kategóriákra van bontva.
https://citatum.hu/random.php
-
spiritex
veterán
Ebben tudna nekem valaki segíteni?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
spiritex #19313 üzenetére
Ne fáradjatok vele, megvan a jó kód:
add_filter('woocommerce_loop_add_to_cart_link','change_simple_shop_add_to_cart',10,2);
function change_simple_shop_add_to_cart( $html, $product ){
if( $product->is_type('simple')) {$html = sprintf( '<a rel="nofollow" href="%s" data-product_id="%s" class="button">%s</a>',
esc_url( get_the_permalink() ),
esc_attr( $product->get_id() ),
esc_html( __( 'Bővebben', 'woocommerce' ) )
);
}
return $html;
}Érdekes ez a php, hogy ugyanazt a dolgot ennyire különböző módokon is meg lehet csinálni...
-
spiritex
veterán
válasz
spiritex #19311 üzenetére
A php-hez nem értve feltúrtam a netet és találtam egy majdnem jó kódrészletet, ami jó funkciókat ad a gomboknak, csak az istenért nem a Bővebben szöveget adja a gomnak, hanem a Read more-t...
Nem tudja valaki hogy honnan veszi ezt a Read more-t és hogy tudnám rávenni hogy Bővebben-t írjon?(Mondjuk érdekes, hogy a gombnak piros színűnek kellene lennie, de az szürke, tehát nem tökéletes a gomb... valószínűleg ezért nem akarja elfogadni a Bővebben feliratot sem... csak okoskodok laikusként.)
/*STEP 1 - REMOVE ADD TO CART BUTTON ON PRODUCT ARCHIVE (SHOP) */
function remove_loop_button(){
remove_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item', 'woocommerce_template_loop_add_to_cart', 10 );
}
add_action('init','remove_loop_button');/*STEP 2 -ADD NEW BUTTON THAT LINKS TO PRODUCT PAGE FOR EACH PRODUCT */ add_action('woocommerce_after_shop_loop_item','replace_add_to_cart');
function replace_add_to_cart() {
global $product;
$link = $product->get_permalink();
echo do_shortcode('[button link="' . esc_attr($link) . '"]Bővebben[/button]');
} -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni ezzel kapcsolatban?Hogy ez a kód:
remove_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_add_to_cart');
add_action('woocommerce_after_shop_loop_item','woocommerce_template_loop_go_to_cart');
function woocommerce_template_loop_go_to_cart() {
global $product;
?>
<a class="button add_to_cart_button" href="<?php echo get_the_permalink($product->id); ?>"><?php _e('Bővebben'); ?></a>
<?php
}miért hatott ki a konkrét terméknél található Kosárba rakom gombra is és tette működésképtelenné?
A cél az volt, hogy a WordPress WooCommerce termékösszesítő oldalán ne lehessen kosárba tenni a termékeket a részletek megnézése nélkül és a Kosárba teszem gomb helyett egy Bővebben gomb legyen, ami elvisz a termék részleteihez. Ez meg is valósult, csak ugye lett egy fent leírt kellemetlen mellékhatása.
Előre is köszi!
-
spiritex
veterán
válasz
fordfairlane #19192 üzenetére
Így jó?
<p>
<label for='dbem_phone'><?php _e('Phone','events-manager') ?></label>
<input required type="text" name="dbem_phone" id="dbem_phone" class="input" value="<?php if(!empty($_REQUEST['dbem_phone'])) echo esc_attr($_REQUEST['dbem_phone']); ?>" />
</p>Bocsi, de nem értek hozzá...
-
spiritex
veterán
válasz
fordfairlane #19190 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Ha én a legegyszerűbben szeretném megoldani, akkor hogyan adom hozzá az input mezőhöz a required attribútumot?
Melyik sorba és mit kellene írnom? -
spiritex
veterán
Sziasztok!
Ebben tudna valaki segíteni?
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest